Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-01, 19:48   #4877
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość

moje ustępstwo - na czas porodu zrezygnuję ze szpilek

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
uuuuuu zazdroszcze ! To miłego wieczoru .
Na co idziecie ????????
Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość

Miłej randki! A na co idziecie?
Django - trochę zapóźnieni jesteśmy, bo mój TŻ ciągle w pracy ostatnio Bardzo nam się podobało, a że w dzień, to mało ludzi w kinie więc pięknie. No ale w najbliższą środę znowu idziemy, jak ktoś zobaczy coś fajnego proszę mówić !

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ah! Pochwalę się Wam... mój synuś ma imię - PIMPUŚ SADEŁKO
Dzisiejsze pomiary wskazały 2,2kg! Pan doktor skomentował: to nie będzie malutkie dziecko
No pięknie, ja idę w środę więc możemy porównać

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
I udało mi się kupić używaną karuzelę Fisher Price z misiami za 87 zł z przesyłką przez Kup teraz. Kolejna rzecz z głowy

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Wróciłam od diabetologa, miałam kilka przekroczeń ale Pani powiedziała, że tyle może być i nic się nie dzieję także dalej dietka i następna wizyta za 2 tygodnie.
No i oto chodzi

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam na paciorku, w ZUSie, u fryzjera (przez przypadek - zasłabłam przed salonem, jak już weszłam to stwierdziłam że to znak po 11 miesiącach w końcu nastąpiły sianokosy)... obiad na mieście... normalnie highlife - byłam oszołomiona własnym miastem, ludźmi hehe...
no i zrobiłam pierwsze dzieciowo-szpitalowe zakupy (apteczno-butelczano-kocykowe) jestem z siebie ogromnie dumna
Zasłabnięcie nie dobrze, ale ogólnie brawo za super dzień, to fakt że po zasiedzeniu, zaskakujące może być jak życie się TAM toczy.

Koszule sztuk raz widzę na zdjęciach, więc można rodzić

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
Ja odnośnie ktg ....... cukrzycowe mamy (przynajmniej te z Polnej w Poznaniu) od 30 tygodnia mają robione ktg raz w tygodniu, a od 35 tygodnia dwa razy w tygodniu. Ponoć często się zdarza, że cukrzycówki rodzą przed terminem stąd taka kontrola.....która mnie dobija bo mi się tam nie chce jeździć raz w miesiącu a co dopiero co tydzień i częściej .
Ponad 80 km w te i wewte mam, najeżdżę się .
A nie można gdzieś bliżej robić KTG w jakimś szpitalu ? Przecież na samo paliwo wydasz sporo już nie mówię o innych niedogodnościach..