2013-02-02, 09:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez ulcio
Hej Dziewczynki
przyjmiecie mnie do swego grona?
Stawiam właśnie pierwszy krok na wizażu  i znalazłam Wasz wątek
|
witajz nami, powiedz coś o sobie
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Stokrotko aaaa super  Jakie imię macie wybrane?
|
no jeszcze nie, będziemy z mężem myśleć intensywnie
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Ja tylko na szybko, bo dalej się uczę, a mąż w pracy (Ana, to jeden z aspektów pracy informatyka)...
Stokrotko, gratuluję synka. Super!! Super, że bobas zdrowy, szkoda, że Ty się musisz faszerować
ulcio, witaj 
|
dzięki no trochę nie fajnie z tym nadciśnieniem, trochę się boję czy wszystko będzie dobrze
dzięki
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Hej kochane ... Ja juz po wszystkim. Caly dzien czekalam na operacje dopiero o 19 sie odbyla doatego tez musialam zostac na noc. Wszystko przebieglo dobrze bez zadnych komplikacji usypial mnie ten sam anestezjolog ktory podawal mi znieczulenie przy porodzie takze wiedzialam ze jestem w dobrych rekach. Mialam odlot nic nie pamietam znprzebudzeniem tez nie bylo problemu. Maz cierpliwie czekal az przywioza mnie do pokoju niedlugo posiedzial i wyslalam go do pysia. Wszystko poszlo dobrze takze jutr tzn dzis po sniadaniu wychodze do domu i "biegne" do moich mezczyzn  dziekuje za wszystkie cieple slowa i kciuki - moje dobre duszyczki
Ps - jetem cholernie glodna ostatnio jadlam w czwartek o 15stej ....
|
kochana ciesze się, ze jesteś już po i możesz wrócić już do domku a jak się czujesz?
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
gratulacje 
Najwazniejsze ze synus zdrowy 
|
dzięki
Cytat:
Napisane przez Ana***
gratuluję stokrotko   super!
a powiedz sprawdziła się u Was zasada, że po/w trakcie owu syn?
.
|
dzięki kochaliśmy się w dzień owu bo sprawdziłam na skarbie mamy, bo dwa dni przed też ale chyba nie te plemniki dotarły
wczoraj u ginki się ważyłam i przytyłam 1,3 kg, to nie dużo od początku ciąży. Ciekawe co będzie dalej
|
|
|