Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 09:13   #2578
sunshine16
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Witajcie

Mnie wczoraj tak głowa bolała ze cały dzien przeleżałam w łóżku i poszłam spać po 20

Dziś jest juz dobrze więc uwaga - będę ćwiczyć!! i zajmę się nauką
A i muszę sie pochwalić - mam wyniki jednego egzaminu i zdałam - a to była naprawdę loteria

Wczorajszy dzień jeśli o jedzenie był taki sobie... zjadłam 2 pomarancze i gruszkę bo taką miałam ochotę na coś takiego. A poza tym tylko 2 normalne posiłki

ogolnie, widze ze pod wzgledem jjedzenia wczoraj mialas podobnie jak ja Musimy sie poprawic A bierzesz jakieś osłonki do tych antybiotyków? Ja jak brałam baaardzo czesto antybiotyki to sie nabawiłam problemów z wątrobą no i mialam candide w migdale Ale całe szczęście już mi wszystko przeszło

Furry Sue, fajnie, ze już do nas wróciłas

Beata, zazroszcze sprzęciku! Też bym chciała mieć u siebie coś takiego, ale póki co musze się zadowolić tym,że rodzice kupili mi za moją namową rowerek stacjonarny i stoi w domu. Jeszcze go nie widziałam, ale pojadę na tydzień do domu to będe jeździć Może to i dobrze, ze mam cos takiego w domu, w razie jak zgrzesze to bede miec na czym spalic

Carla, dziekuje za zyczenia No i gratuluję zwiekszenia czasu cwiczonek
Kurde musze sie ogarnac z tymi cwiczeniami choć powiem Wam ze po imprezie nogi mnie bolą więc w sumie pospalałam tanczac troche tego co wypiłam
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora