Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 08:54   #4893
anika_s
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie!! Mały wazy 2600!!!
Szyjka zamknięta, pani dr powiedziała, że dotrwałyśmy do momentu, gdzie mały już bezpieczny, bo narzady wytworzone, leki powolutku zmniejszamy, no-spy forte 2x1. Mam pozwolenie na krótkie spacery i troszke ruchu, żeby kondycje złapac przed porodem....Nie zapytałam o seks, ale skoro nic nie mówiła i kazała się gimnastykowa, to chyba można;p Następna wizyta 19.II Takze tak to moje drogie, jestem spokojniejsza, dzis pójde nawet gromnice oświęcic, a potem na zakupy;p Więc buchmacherki, które mnie obstawiały, chyba jeszcze troszke poczekają-mam nadzieję
za wizytę

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
cięcie takie brzydkie...
bardzo zwracam uwagę na dobre cięcie (bom leniwa i żadne układania, modelowania, cudowania nie wchodzą w grę), płacę zwykle za nie duże pieniądze i nie żałuję ani złotówki...

nic to, odrosną .
pewnie że tak ,nie ma się co stresować
ja na cięcie wybieram się w poniedziałek bo zarosłam tak że szok!

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a moja mama na uroczystości miewa taki hełmofon robiony przez swoją fryzjerkę. Babeczka jest super, ale nie może pojąć że matka nie życzy sobie modelowania. a tu mus - wyczes na szczotkę, dużo lakieru i taki brokat , który na zdjęciach wygląda obleśnie (jak łupież). więc matka zawsze myje włosy bezpośrednio po wyjściu od fryzjerki (czasem w CH w miasteczku )
niektóre fryzjerki mają ambicję nie do powstrzymania
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując