2013-02-02, 10:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez Viollet87
A tak w ogóle to dzisiaj przyszły moje Menbury (zamówiłam je wczoraj  uwinęli się  ). Na żywo są przepiękne  ale niestety muszę je odesłać  Zamówiłam dwa rozmiary z założeniem, że jeden odeślę, ale jestem zmuszona zwrócić obie pary - 37 za ciasne, 38 mi klapią  (mam stopę 24,5 cm). Poza tym od razu czuć, że te buty nie są tak wygodne jak być powinny, zwłaszcza że zamierzam wytrzymać w ślubnych butach do końca wesela. Takie dość sztywne są... Echhh...
|
Słyszałam właśnie, że Menbury nie są zbyt wygodne 
Ale są ładne jak dla mnie, wśród butów ślubnych nie mają konkurencji.
Cytat:
Napisane przez kamila2709
|
Bardzo ładne, ja byłam na weselu, gdzie były takie i wyglądały uroczo. Sama się nad nimi zastanawiam 
Cytat:
Napisane przez motylek2701
A ja się cieszę, że u nas nie ma zwyczaju dawania "czegoś" na przywitanie. Jedna sprawa do dopilnowania mniej.
Może zostanę skrytykowana przez PM, które coś przygotowują, ale szczerze jakoś nie widzę sensu dawania gościom słodkiego maleństwa rafaello itp. tyle, że ładnie zapakowanego, podczas gdy na weselu będzie masa słodkości. 
|
Ja bym się doszukiwała sensu, po prostu miły, ładnie wyglądający dodatek
Sehnsucht87 mi bardziej podoba się pierwsza sukienka Chociaż w sumie obie są ładne Każda ma w sobie "coś".
naiat śliczna suknia

|
|
|