Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz. 39
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 10:43   #2247
agassek
Zakorzenienie

Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzisiaj przyszły moje Menbury (zamówiłam je wczoraj uwinęli się ). Na żywo są przepiękne ale niestety muszę je odesłać Zamówiłam dwa rozmiary z założeniem, że jeden odeślę, ale jestem zmuszona zwrócić obie pary - 37 za ciasne, 38 mi klapią (mam stopę 24,5 cm). Poza tym od razu czuć, że te buty nie są tak wygodne jak być powinny, zwłaszcza że zamierzam wytrzymać w ślubnych butach do końca wesela. Takie dość sztywne są... Echhh...
Słyszałam właśnie, że Menbury nie są zbyt wygodne
Ale są ładne jak dla mnie, wśród butów ślubnych nie mają konkurencji.

Cytat:
Napisane przez kamila2709 Pokaż wiadomość
te są nawet fajne, ale się waham
http://moda.allegro.pl/pudeleczka-po...968723995.html
mogłyby być
Bardzo ładne, ja byłam na weselu, gdzie były takie i wyglądały uroczo. Sama się nad nimi zastanawiam

Cytat:
Napisane przez motylek2701 Pokaż wiadomość
A ja się cieszę, że u nas nie ma zwyczaju dawania "czegoś" na przywitanie. Jedna sprawa do dopilnowania mniej.

Może zostanę skrytykowana przez PM, które coś przygotowują, ale szczerze jakoś nie widzę sensu dawania gościom słodkiego maleństwa rafaello itp. tyle, że ładnie zapakowanego, podczas gdy na weselu będzie masa słodkości.
Ja bym się doszukiwała sensu, po prostu miły, ładnie wyglądający dodatek

Sehnsucht87 mi bardziej podoba się pierwsza sukienka Chociaż w sumie obie są ładne Każda ma w sobie "coś".

naiat śliczna suknia

agassek jest offline Zgłoś do moderatora