Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Syndrom rycerza i rozpustnika w praktyce?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 12:21   #8
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: Syndrom rycerza i rozpustnika w praktyce?

Moim zdaniem jak jej facet ma trochę oleju w głowie to prędzej czy później zauważy że dziewczyna to faktycznie idiotka. Możliwe jest w ogóle że już to widzi i po prostu mają jakiś układ, ludzie są rożni, uwierz.

A po co Ty masz się do tego mieszać? Nie Twój związek nie Twoje zabawki. Ani ona nie jest Twoją przyjaciółką, ani jej chłopak Twoim przyjacielem, nie kumam wtrącania się w takich sytuacjach, kumam tylko wtedy gdy strony są z nami w jakiś sposób blisko. Bo np. gdybym ja od obcej osoby usłyszała że mój facet mnie zdradza to bym nie uwierzyła, bo bardziej wierzę własnemu chłopakowi i tak być powinno. Zastanowiłabym się nad takimi słowami gdyby wyszły od osoby w jakimkolwiek sensie mi bliskiej. Podejrzewam że on Ci po prostu nie uwierzy. Więc daj sobie na wstrzymanie i bardziej zainteresuj się swoim biznesem, czyli tym żeby nie było kwasu w domu. A przy najbliższej okazji postaraj się wyprowadzić skoro ona Cię tak denerwuje.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując