Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozłąka z ukochanym - 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 11:27   #4383
biedronka91
Zakorzenienie

Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012

Cytat:
Napisane przez magdish Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze?? ale stron naprudokowalyscie przez ostatnie 2 tygodnie! czesc przeczytalam,wszystkiego nie dalam rady. Mam tu strasznie malo czasu Ja juz jestem z TZ na miejscu W sumie nie potrzebnie obawialam sie jechac bo jest calkiem fajnie TZ sie stara,praca spoko,wyplata spoko,ten Turek który z nami mieszka jest ok,a dzisjaaj jeszcze wprowadzi sie do nas polska para. Generalnie mieszkac teraz bedziemy w 5 osob,domek jest ladny i duzy Samochodem tez jeżdże,na razie żyjemy Nic koncze dziewczynki, spadam bo dzisiaj mamy zaplanowanych sporo rzeczy )) trzymajcie sie,widze ze u Was tez sporo sie dzieje,buziaki
Może to głupie ale kiedyś gotuję sobie obiad i myślę, myślę i nagle: hej, ciekawe co u Magdy, ciekawe jak tam jej się układa. Taki przebłysk, później totalnie o tym zapomniałam ale jak napisałaś to mi się przypomniało.
Cieszę się, że wszystko dobrze, świetnie, że będą tam też Polacy! Napisz od czasu do czasu co u Ciebie.

Wczoraj miałam fajną rozmowę z TŻtem, był przybity tym, że wszyscy jego znajomi wyjechali na ferie do domu a on siedzi i uczy się od rana do nocy. Imponuje mi, bo większość tych leniuchów zrezygnowała i wróciła do kraju a on postanowił walczyć. W każdym razie poprawił mu się humor i odstawiał takie szopki, że musiałam przenieść się na strych żeby nie obudzić rodziców. A w nocy przez to wszystko śnił mi się cyrk, chyba nie powinnam się dziwić.