Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 14:04   #769
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Cytat:
Napisane przez nuulqaa Pokaż wiadomość
Ja przypadkiem weszłam, żeby nie zamarznąć na dworze i oto rzuciła mi się w oczy niebieska sukienka nowiutka atmo za całe 5 zł..ostatnio chciałam taką na allegro kupić a tu proszę Jestem zakochana a koleżanki patrzą na mnie tak wrogo, że aż strach się bać
swietna pasuje Ci

Cytat:
Napisane przez masiej Pokaż wiadomość
W tym tygodniu:
1. koszulka w koty
2. pomarańczowa (a nie buraczkowa) koszula
3. narzuta z ażurowymi plecami
4. leginsy
5. sweterkowa sukienko - tunika
6. rękawiczki skórzane
cale zakupy

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Super zegarek nietypowy

Ja dzis mega zadowolona jestem z łupów Juz dawno nie czułam takiego poziomu endorfin
Tak ostatnio tutaj rozmawialysmy o butkach Clarks i dzis znalazlam, jak nowe, skorzane i w moim rozmiarze.. na dodatek dla mnie przepiekne mega wygodne jak zwykle, moze nie sa modne, ale to dla mnie niewazne

1. Clarks - 5zł asymetryczne
2. Dunnes, nowe - 5zł
3. te i te

Strefa wagowa:

4. Sukienka Denim CO
5. Bluza dla córki, nowa przecudowna
6. Sukienka maxi, nowa River Island.
Tutaj troszkę napiszę :P Od kilku lat (naprawde od kilku!!!) marzyla mi się sukienka maxi w takich wlasnie kolorach, bylam tak zdesperowana, ze nawet przeszukiwalam strony zagraniczne, sklepy stacjonarne.. a tutaj dzisiaj taka niespodzianka Milosc od 1 wejrzenia!
Nie dziwie sie milosci od pierwszego wejrzenia, sama bym taka chciala

Cytat:
Napisane przez candygirl666 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Mickiewicza to juz dawno sobie odpuscilam tzn dostawy... spotkalam pania A. jak kiedys wracala z mickiewicza chwalila sie na srodku drogi co kupila
Mi czasami sie zdarza w tyg zajsc na Mickiewicza z bizu, dodatkow i paskow mozna cos czasem znalezc jeszcze...
Najbardziej szkoda wlasnie Tuwima tam to czasem a nawet czesto mozna bylo kupic cos fajnego teraz co kogo spotkam to kazdy narzeka...
Na Pania A trzeba uwazac, raczej unikac mi kiedys tez odstawila taka szopke na ulicy, raz ja nawet spotkalam na plazy ona jest wszedzie Bylam wczoraj na Mickiewicza, ludzi jak zwykle multum, ogloszenia parafialne by nie krasc bizuterii, by nie mieszac ciuchow i zeby nie siedziec w przymierzalni za dlugo duzo butow i torebek, ciuchy takie sobie, ale mozna bylo cos szpernac kupilam kilka sztuk, niby wszystko cacy, a w domu tu dziura, tu plama tez czasem zachodze w tyg, ale malo co wtedy uda mi sie kupic, jak nie przyjde na dostawe bezposrednio, to potem w tym balaganie nie moge nic wyszukac
Na Tuwima, slyszalam ze system 2 tyg mial byc tylko do konca stycznia, wiec zobaczymy.. Bylam tam wczoraj, ale malo co wpadlo mi w oko, poza tym ceny skutecznie odstraszaja, spodnie po 26 zl, jak teraz na wyprzedazach wisza nowe za 35-39 zl

Zaraz dodam fotki tego co udalo mi sie kupic, wiekszosc z grudnia