2013-02-02, 14:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
Napisane przez nuulqaa
Ja przypadkiem weszłam, żeby nie zamarznąć na dworze i oto rzuciła mi się w oczy niebieska sukienka nowiutka atmo za całe 5 zł..ostatnio chciałam taką na allegro kupić a tu proszę  Jestem zakochana a koleżanki patrzą na mnie tak wrogo, że aż strach się bać  
|
swietna pasuje Ci 
Cytat:
Napisane przez masiej
W tym tygodniu:
1. koszulka w koty
2. pomarańczowa (a nie buraczkowa) koszula
3. narzuta z ażurowymi plecami  
4. leginsy
5. sweterkowa sukienko - tunika
6. rękawiczki skórzane  
|
cale zakupy 
Cytat:
Napisane przez Anecka
Super zegarek  nietypowy
Ja dzis mega zadowolona jestem z łupów Juz dawno nie czułam takiego poziomu endorfin 
Tak ostatnio tutaj rozmawialysmy o butkach Clarks i dzis znalazlam, jak nowe, skorzane i w moim rozmiarze.. na dodatek dla mnie przepiekne  mega wygodne jak zwykle, moze nie sa modne, ale to dla mnie niewazne
1. Clarks - 5zł asymetryczne
2. Dunnes, nowe  - 5zł
3. te i te
Strefa wagowa:
4. Sukienka Denim CO
5. Bluza dla córki, nowa  przecudowna 
6. Sukienka maxi, nowa  River Island.
Tutaj troszkę napiszę :P Od kilku lat (naprawde od kilku!!!) marzyla mi się sukienka maxi w takich wlasnie kolorach, bylam tak zdesperowana, ze nawet przeszukiwalam strony zagraniczne, sklepy stacjonarne.. a tutaj dzisiaj taka niespodzianka  Milosc od 1 wejrzenia!
|
Nie dziwie sie milosci od pierwszego wejrzenia, sama bym taka chciala
Cytat:
Napisane przez candygirl666
|
Na Pania A trzeba uwazac, raczej unikac mi kiedys tez odstawila taka szopke na ulicy, raz ja nawet spotkalam na plazy ona jest wszedzie Bylam wczoraj na Mickiewicza, ludzi jak zwykle multum, ogloszenia parafialne by nie krasc bizuterii, by nie mieszac ciuchow i zeby nie siedziec w przymierzalni za dlugo duzo butow i torebek, ciuchy takie sobie, ale mozna bylo cos szpernac kupilam kilka sztuk, niby wszystko cacy, a w domu tu dziura, tu plama tez czasem zachodze w tyg, ale malo co wtedy uda mi sie kupic, jak nie przyjde na dostawe bezposrednio, to potem w tym balaganie nie moge nic wyszukac
Na Tuwima, slyszalam ze system 2 tyg mial byc tylko do konca stycznia, wiec zobaczymy.. Bylam tam wczoraj, ale malo co wpadlo mi w oko, poza tym ceny skutecznie odstraszaja, spodnie po 26 zl, jak teraz na wyprzedazach wisza nowe za 35-39 zl 
Zaraz dodam fotki tego co udalo mi sie kupic, wiekszosc z grudnia