Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 13:18   #665
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego

do pracy... szkoda, ale szybko to zleciało...
a z kim zostawiasz córeczkę?
Dziękujemy
Oj tak, za szybko. Córeczka będzie zostawała z moją mamą, a ja zmniejszam etat na 5 godzin dziennie. Więcej nie ma mowy, chce być jak najwięcej z dzieckiem.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
My wczoraj z TZem bylismy na randce
Pogadaliśmy i rzucił tylko, że to nie Jego wina, że ma taką, a nie inną rodzinę. Że jest mu z tego powodu przykro, ale to jednak Jego najbliżsi (w sumie to jedyna rodzina, bo z dalszą nie utrzymują kontaktu - patrz: wina teścia )
I że czasem woli olać głupie ich gadanie niż się wykłócać, bo i tak z Nimi nie wygra.

w każdym razie ja tam póki, co nie mam zamiaru się pojawiać . Dzisiaj tylko zadzwonię i złożę teściowej życzenia z okazji imienin, bo TZ wziął na cały dzień Melkę.. Zapraszał mnie do siebie, ale niet. Nie ugnę się
No ma chłop trochę racji.
Fajnie, że byliście na randce. Muszę mojego też gdzieś zabrać, bo on na pewno na to nie wpadnie. Niedługo walentynki, wtedy to może pomyśli o jakimś wypadzie.