2013-02-02, 18:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Kurcze, poczytałam o Bebilonie Comfort w internecie i kupkach po nim i podobno takie zielone po nim to częste zjawisko, więc nie będę chyba na zapas panikować. Teraz przechodzimy na Bebilon 1... na razie wciąż zielone, ciekawe czy zmienią kolor. Jak byliśmy na nim po urodzeniu, to były żółte, ale strasznie zwarte.
Cytat:
Napisane przez kraven
Zielona kupa to norma. Mój własnie chwilowo jest na NAN HA i robi takie zielona że hej.
|
My chyba w 3 tyg. byliśmy jedną puszczę na NAN HA i pamiętam, że po nim mieliśmy okropnie zielone kupki. Taka mocna, trawiasta zieleń. Pamiętam, że dziewczyny pisały mi wtedy, że to przez dużą dawkę żelaza. Niestety u nas na nim były też zaparcia niesamowite, dlatego przeskoczyliśmy na Bebilon Comfort.
Cytat:
Napisane przez kasiam187
a mowilas o tym pediatrze? ja nie mam pojecia. u nas zawsze zolte byly i pediatra okreslal je jako prawidlowe. a od poczatku na mm jestesmy. dzis zrobila zielona no ale to zmiana mleka, zobaczymy czy sie ustabilizuje.
znalazlam takie cos http://forum.gazeta.pl/forum/w,907,9...one_kupki.html czy wynika ze na tym hipoalergicznym mleku tak jest  na zwyklym mielismy zolte.
|
Mówiłam na szczepieniu w 6tyg. i ona wtedy mówiła, że nie mam się czym martwić. I nawet nie zawracałam sobie tym głowy. Tyle, że teraz dało mi do myślenia to, że po antybiotyku były zółte. W środę mamy wizytę, to zapytam jeszcze raz.
|