Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-02, 19:23   #716
Nisia4
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podoba ten pomysł. Gdy byłyśmy w ciąży, to jeszcze było to bardzo uzasadnione, a teraz właściwie nie robi to nam żadnego bałaganu. Ewentualnie, gdyby ktoś przepadł zupełnie (np. nie udzielał się przez 3 kolejne wątku) to mogłybyśmy usuwać, a nie od razu po 1 wątku. Ja sama z Antkiem byłam przez tydzień w szpitalu i wówczas praktycznie wcale się nie udzielałam, więc różne są sytuacje w życiu. Wierzę, że niejedna z usuniętych dziewczyn chciałaby z nami popisać, a brak czasu im na to nie pozwala. Jednak to tylko moja opinia.
Szkoda, że nie udało się utrzymać kontaktu wszystkim nam które razem zaczynałyśmy, ale miło by było widzieć całą listę, wraz ze wszystkimi nowymi dziewczynami i tymi które jeszcze do nas dołączą bo myślę, że są takie osoby, które podczytują a nie mają odwagi/czasu pisać. Chyba, że ktoś chciałby aby Go usunąć z listy.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Posprzątałam bałagan,zrobiłam 100 brzuszków,wzięłam prysznic a teraz czekam na meżula,jeszcze godzina.
Ja od poniedziałku ograniczam jedzenie i też będę machała brzuszki Najchętniej zaczęłabym biegać...