2013-02-02, 19:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez Dearlie
Mi się bardzo podoba ten pomysł.  Gdy byłyśmy w ciąży, to jeszcze było to bardzo uzasadnione, a teraz właściwie nie robi to nam żadnego bałaganu. Ewentualnie, gdyby ktoś przepadł zupełnie (np. nie udzielał się przez 3 kolejne wątku) to mogłybyśmy usuwać, a nie od razu po 1 wątku. Ja sama z Antkiem byłam przez tydzień w szpitalu i wówczas praktycznie wcale się nie udzielałam, więc różne są sytuacje w życiu. Wierzę, że niejedna z usuniętych dziewczyn chciałaby z nami popisać, a brak czasu im na to nie pozwala. Jednak to tylko moja opinia. 
|
Szkoda, że nie udało się utrzymać kontaktu wszystkim nam które razem zaczynałyśmy, ale miło by było widzieć całą listę, wraz ze wszystkimi nowymi dziewczynami i tymi które jeszcze do nas dołączą bo myślę, że są takie osoby, które podczytują a nie mają odwagi/czasu pisać. Chyba, że ktoś chciałby aby Go usunąć z listy.
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Posprzątałam bałagan,zrobiłam 100 brzuszków,wzięłam prysznic a teraz czekam na meżula,jeszcze godzina.
|
Ja od poniedziałku ograniczam jedzenie i też będę machała brzuszki Najchętniej zaczęłabym biegać...
|
|
|