Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-02, 20:51   #402
_Justyna_
Raczkowanie

Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)

no właśnie to mnie podtrzymuje na duchu, że zaszłam w ciaze juz raz, wiec nie było źle ze mna od poczatku. a hormony to napewno prolaktyna jest podwyzszona. od lutego 2011 do wrzesnia 2011 brałam bromergon na zbicie i w pazdzierniku 2011 miałam badania czy spadła,ale sie okazało ze dużo za duzo podwyzszona wiec znowu brałam bromergon i własnie 2 dni temu wziełam ostatnia tabletke i teraz do gin. czy spadła. a już miałam podejrzenie ze na przysadce mózgowej zrobił sie gruczolak i stad ta wysoka prolaktyna, zaroty głowy i pogorszenie wzroku,ale byłam w szpitalu i miałam badania i rezonans głowy i wyszło ok,wiec odetchnęłam z ulgą...chociaż tyle, ze to nie guz. a co do innych to nie wiem i własnie jak wczoraj byłam u tej nowej neurolg i sie pytała jakie badania miałam robione( hormony) to mówie ze ta prolaktyne i na tym sie skupiła to stwierdziła ze tak naprawde to nie miałam zadnych badan zrobionych i zaczeła działac i namiary i co gdzie kiedy, adresy itd. wszytko mi powiedziała i ze ona mi pomoże i nie żadne prywatne gabinety, nie endokrynolodzy prywatnie tylko ze teraz ja potrzebuje pomocy specjalistów a z tymi co chodziłam to mam sobie dac spokoj. z jednej strony to myśle ze to własnie jest lekarz z prawdziwego zdarzenia oby tak dalej a wierze, ze w końcu i dolegliwosci mi przejda i hormony sie uspokoja i doczekam się tego upragnionego maleństwa
_Justyna_ jest offline Zgłoś do moderatora