Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać - cz. 17.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-03, 17:59   #4811
linka_12
Zadomowienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać-cz. 17.

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Wyszłam do apteki, kupiłam tantum verde. Niestety w psikaczu nie było, więc wzięłam tabletki, a one chyba słabo działają.
I to był mój błąd, bo o ile po 1 tabletce z gardłem lepiej, to głowa mi zaraz pęknie. Nie powinnam była wychodzic.
Ale dzięki za rady, popłuczę sobie gardło i będę litrami pić mleko z miodem
Jeżeli bardzo cię boli to polecam też picie rzadkich kisielków (mogą być i takie "w 5 minut" rozrobione w większej ilości wody). Zostawiają w gardle taką fajną glutowatą powłoczkę, dzięki której ból jest zmniejszony. Zdrowszą i bardziej naturalną metodą jest siemie lniane, ale nie wiem, na ile cię obrzydza jego picie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Mam pytanie co do egzaminu na prawo jazdy. Zdawał ktoś niedawno zimą? Zawsze na jazdach zdejmowałam kurtkę, włączałam ogrzewanie i jeździłam, żeby było ok. Na egzaminie też mogę sobie kurtkę z tyłu połozyć i włączyc klimatyzację, czy nie za bardzo?
No przecież nikt ci w kurtce nie każe jeżdzić. Ja wszystko, co ze sobą miałam (kurtka, swetr, torba) dałam na tylne siedzenie.
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora