2013-02-03, 19:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez smoothly
o, jakie fajne, zwłaszcza dwie ostatnie 
nie lubię zamieszania z wyborem specjalizacji, u nas też cyrki z tym są 
|
Cytat:
Napisane przez meeow
ja bym się wybrała na pogrubione 
ogólnie zastanawiam się właśnie nad kosmetologią i odnową biologiczną 
|
Najpoważniej myślę właśnie o rekreacji i odnowie biologicznej Wodna i konna bardzo ciekawa, ale tak po prawdzie to mam małe doświadczenie z obiema 
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
I moje dzisiejsze
mieszanka lakierów (każdego jedna warstwa):
GR Paris 68
GR Paris 136
wibo express growth 49
flekjsy GR br 15
|
Kombinatorka
Widzę na zdjęciach tylko dwa ostatnie, ale jakby w macie
Cytat:
Napisane przez ewalucja
widze rozmowy o studiowaniu, ja skoncze licencjata i spróbuję ze szkoła wizazu (chyba roczną albo dwuletnią)bo mam juz dośc księgowania  i po wizazu jak mi sie nie bedzie ukladac wrócę na magistra:0 Tak sobie wymyslilam
vivin mi się podoba  ten fiolet
|
To całkiem dobry plan
Mi się marzy własna działalność (kiedyś, kiedyś, w przyszłości ), ale nie wiem czy podołałabym takiej odpowiedzialności. Z jednej strony, kiedy miałam szefową, narzekałam na nią non stop (dalej uważam, że jej się należało ), ale robiłam coś co ktoś mi odgórnie polecił i nie musiałam się przejmować konsekwencjami tej decyzji
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Yenotek
aha, no rozumiem. Fajne te specjalizacje macie. My mieliśmy do wyboru na mgr: zrównoważona, tur. międzynarodowa, animacja czasu wolnego i chyba tyle. Na licencjacie miałam: zrownowazona i aeroturystykę.
Ja na Twoim miejscu poszlabym na zarzadzanie 
|
Zarządzanie mówisz. Ja się w ogóle nie widzę na takiej specjalizacji To znaczy podejrzewam, że nie byłoby mi ciężko, ale za to strasznie nudno
Spojrzę jeszcze na przedmioty na tym zarządzaniu, może akurat
|
|
|