2013-02-03, 19:15
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suplementy,diety, ćwiczenia?
Proszę o pomoc, od dzisiaj postanowiłam spróbować dietę 1200 kcal. Nie wiem czy mi pomoże. Mam wrażenie że wszelkie diety są do niczego. Raptem udało mi się przez 2 tyg zejść 1 kg na diecie białkowej, jadłam tylko wysoko białkowe produkty... w ciągu dnia ruszam się różnie, szybkim krokiem 15 min i biegiem na autobusy.
Kupiłam specjalnie rowerek trekingowy i od 3 dni jeżdżę po 30 min, dziś może dobije do godzinki. Przy tamtej diecie też jeździłam, średnio 2, 3 razy w tygodniu po 20 min. Czemu nie widzę żadnych efektów w odchudzaniu?
...nie słodzę, omijam słodycze, nie jem fast food ani smażonych posiłków...a waga nie drgnie. Myślałam że może to wina tabletek anty albo może tarczycy ale nie mogę swojej lekarki uprosić o badania na tarczycę. Mówiłam jej również że mam wieczne problemy ze wzdęciami, gazami itp. A nie pijam kolorowych napojów tylko lekko gazowaną wodę ,która i tak stoi wiecznie otwarta i się wy gazowuje, 1-2 kawy dziennie i zieloną herbatę. To mi dała tabletki na jelita...początkowo pomagało, ale później już bolał mnie brzuch po nich i wzdęcia wróciły. No i ostatnie utrapienie to dosyć częste biegunki, w zasadzie nie ma tyg abym miała spokój, w wynikach krwi wyszło że mam niski poziom żelaza, lekarka się ze mną kłóci że nie jem mięsa co jest bzdurą bo jem codziennie.Dostałam żelazo w tabletkach ale kiepsko się po nim czułam i ostawiłam....Proszę o pomoc , mam 161 wzrostu a ważę 57,4 ......a jeszcze 3 lata temu ważyłam 51. Oczywiście jeszcze fakt że 3 lata temu rzuciłam palenie i to mój sukces, ale od tamtego czasu waga jest moim utrapieniem...
ramię: 26
WAGA: 61
|
|
|