Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-03, 19:17   #3135
madziocha
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki cz. II

Cytat:
Napisane przez staffka Pokaż wiadomość
Nasza piosenka to L.O.V.E. Nat King Cole'a, planujemy przyspieszony kurs ale na to jeszcze czas.
Dla rodziców będzie prezentacja naszych zdjęć. Prezentu rzeczowego jeszcze nie wymyśliliśmy. Ta wycieczka to fajny pomysł, ale chyba dość kosztowny. Znajomi wysłali rodziców do Włoch.
Sukienka bardzo ładna, jak masz ładne długie nogi to będzie super. My wprawdzie nie robimy oficjalnych poprawin, ale na następny dzień część rodziny będziemy gościć w domach rodziców więc też trzeba wyglądać i chce mieć coś w tym stylu
Przyjemna nuta
Sukienka tez ladna. Teraz koronki modne Bedzies zkupowala przez internet?

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
Hej Laski

Wklejam obiecane zdjęcia sorry z jakość, ale robione telefonem, więc nie powalają... W dodatku w domu mam dosyć ciemnawo (nie lubimy jasnego światła) dlatego ostatnie zdjęcie robione jest w łazience żebyście mogły zobaczyć, że są śnieżnobiałe. no i przepraszam za koszmarne stopki wystające z butów, ale postanowiłam w nich trochę dreptać w domu coby je rozchodzić (nie chce krwawić w dniu wesela )

W lutym prawdopodobnie jadę do Salonu w którym kupiłam suknie, na obiecaną "stylizację" więc zrobię zdjęcia w pełnym rynsztunku

P.S. dodaje też celowo zdjęcie podeszwy, ponieważ jest cała zrobiona z jednego kawałka skóry, a np. w butach Badury niby porządnej firmy podeszwa składa się z trzech kawałków...
bardzo fajne te Twoje butki - zgrabne bardzo chyba jedne z nielicznych bialych, ktore mi sie poodbaja. Nie wiem czy zauwazylyscie ale ostatnie dwa ostatnie zdjecia butow tez robilam w lazience bo najjasniej

Cytat:
Napisane przez amelkowa123 Pokaż wiadomość
A nasza to Beata Bartelik- Sen na pogodne dni
a co to za minka? Nie jestes zadowolona?

Cytat:
Napisane przez dziula881 Pokaż wiadomość
Też śliczna sukienka

Kurcze dziewczyny mam zagwostke odnośnie sukni. Po pierwsze: jestem dosyć wysoka (173 cm) a zarazem chuda (ok 47-50 kg) i tu jest mój problem.... wydaje mi się że powinnam mieć sukienke raczej prostą a nie taka balerine szeroką bo bede wygladać jak beza... w dodatku mysle o czym z dekoldem w łódke żeby nie było widać moich wystających kości obojczykowych i łopatek na plecach macie jakieś propozycje? Bo już oglądałam mnóstwo w internecie i mam mętlik w głowie;/

Dodatkowo chciałam się dopytać o różnice cenowe sukienek w różnych miastach. Ja robie wesele w mieście na lubelszczyźnie około 30 tys mieszkanćów i tam mam możliowść szukania sukienki, ewentualnie Lublin oraz Warszawa, gdyż tu na codzień mieszkam. Nie chcialabym jednak przeplacić tylko za to że mam sukienke kupioną w Warszawie...

Czy któraś z Was słyszała o stronie decorisus.pl ? Bardzo podobają mi się ich zaproszenia ale szukam opini

Pozdrawiam
Moze wrzuc kilka sukien, ktore Ci sie podobaja i wtedy łatwiej bedzie doradzic. Co do cen to ja sie nie orientuje... Wydaje mi sie, ze jest porownywalnie, w koncu salony maja po prostu swoje filie w roznych miastach. Najlepiej porownac jak juz znajdziesz swoj model. Wtedy bedzie pewnośc.

Ja slyszalam o decorisus - to salon sukien z wroclawia, gdzie obecnie pracuję i byłam tam nawet ogladac i mierzyc suknie. Co do zaproszen to chyba nie sa jakiejs super dobrej jakosci (tak cos wspominaly dziewczyny w watku zaproszeniowym). Ale zawsze mozna chyba zamowic probkę i się przekonac,
madziocha jest offline Zgłoś do moderatora