Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Psychiatra
Wątek: Psychiatra
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-12, 18:59   #351
tripka
Wtajemniczenie

Dot.: Psychiatra

Cytat:
Napisane przez martynek Pokaż wiadomość
Świetnie Tripko,oby tak dalej,trzymam kciuki!!!
Mało tego próbuj złość,irytację zamienic na uśmiech i machnięcie ręką na całą sprawę..(a jaka satysfakcja)

Ważna jest zmiana myślenia!To nie łatwe,bo każdy ma nawyki!!Ale don't give up!!!buziaczki!!:cm ok:
dziękuje naprawdę cieplutko na sercu się robi jak się czyta takie słowa otuchy

Cytat:
Napisane przez Margaret90 Pokaż wiadomość
Tripko trzymam za Ciebie kciuki powolutku a wszystko zacznie się układać, podstawa to pracować nad sobą i nie poddawać się jeszcze nieraz życie da nam po pupie
Margaret dziękuję teraz to już wiem-że sukces polega w walce i pracy nad sobą,i to przez całe życie,bo tak jak mówisz,życie nie jest łatwe i jeszcze nie raz będzie chciało nam dac po pupie
jeszcze co do panowania nad sobą to wyczytałam na jakimś forum też,jak różne osoby wypowiadały się jak radzą sobie z nerwicą,lękami.Jedna dziewczyna napisała,że nauczyła się,że jak pojawia się lęk to mówi sobie poprostu STOP.Za każdym razem sobie to powtarzała,aż w końcu zaczęło działać-lęk mijał.I myślę,że to jest jakiś sposób-powtarzać sobie,że jest dobrze,aż umysł i ciało się "przyzwyczają" i zaczną nas słuchać

Dziewczyny ja też trzymam za Was kciuki i musimy wierzyć,że z czasem będzie tylko już coraz lepiej