2013-02-03, 20:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Dobry wieczór
Od połowy pierwszej części śledzę wątek, a teraz z racji tego, że powinnam siedzieć nad notatkami i nie włączać laptopa, postanowiłam się odezwać
Bardzo podoba mi się większość wklejanych przez Was propozycji strojów. Od dłuższego czasu w mojej szafie pojawia się tylko 5-6 kolorów: biel, czerń, szarość, granat, czerwień i od czasu do czasu beż/pudrowy róż jeśli chodzi o bluzki. Nie lubię wzorów - poza paskami na bluzkach czy sukienkach i kratką na przykład na chustach Przyznaję, że nie zawsze jest to klasyczny styl, bo lubię też np. biker boots, chodzenia na obcasach jeszcze nie opanowałam i noszę się z kupnem jakiejś wygodnej pary na początek (problem polega na tym, że nie podobają mi się takie 4-5cm, tylko wyższe, a nie chcę z siebie zrobić pośmiewiska ), często noszę też klasyczne białe Converse'y, ale mimo to prezentowane tutaj stylizacje są mi bliskie i na pewno coś z nich zaczerpnę.
W najbliższej przyszłości planuję kupić coś z kaliny, chyba na początek będzie to serum. Póki co testuję czarne mydło i jestem bardzo zadowolona z efektów - nie ściąga skóry i ładnie oczyszcza.
Aaaa, i jeszcze sprawa bloga Błękitnego Nieba Bardzo chętnie bym na niego zaglądała. Mam nadzieję, że znajdziesz odpowiadającą Ci formę publikacji i wiosną uraczysz nas swoimi tekstami
Udanego tygodnia wszystkim!
|
|
|