Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-12, 18:10   #6507
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
7. zel sake - przypomina mi scrub tropikalny pachnie nieco inaczej niz balsam (o ile pamietam zapach balsamu, ktory zreszta bardzo mi sie podobal) - zel ma taki jakby swiezszy zapach, niby jest podobny, ale ma chyba jakas dodatkowa nutke
Mi również przypomina scrub tropikalny. Pachnie delikatniej niż cała seria.

Cytat:
8. tusz Pelnia Rzes - jak dla mnie lepszy od Telescopic L'Oreala o wiele lepiej rozczesuje rzesy, pogrubiaja i podnosza je porownywalnie, telescopic moze nieco bardziej wydluza, ale moim rzesom lepiej sluzy tusz Avonu no i jest o polowe tanszy
No właśnie ostatnio słyszałam rewelacyjne opinie o tym tuszu. Używam Lancome, ale sama się zastanawiam czy w promocji w katalogu 06 się nie skusić i nie wypróbować...

Cytat:
I jeszcze - choc to watek o Avonie - powiem, ze zamowilam sobie nowe zele Oriflame z serii Nature cos tam i sa BEZNADZIEJNE :/ avonowe Naturalsy gora!
A mi się z granatem podoba Za Naturalsami nie przepadam, są za drogie jak na swoją jakość. Ale lubię brzoskwiniowy krem do twarzy i scrub cukier/orzech, choć jest zbyt delikatny. Porównywalny do żelu do ciała z granatem Oriflame

Tak na marginesie, to niezbyt lubię Oriflame. Avon jest mi bliższy.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora