2013-02-03, 22:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Cytat:
Napisane przez Emilia211
cześć dziewczyny,
Lenka miała tem. i biegunkę -dostała antybiotyk i wylądowaliśmy po 3 dobach w szpitalu-biegunka ustapiła i wypisali ale niepokojące są wyniki wątroby-zapisana została do poradni specjalistycznej hepatologii
możliwe,ze to nie były problemy z brzuszkiem do tej pory
|
Mam nadzieję że wszystko będzie okej.
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Ana***
Odpisałam 
Mój pika po minucie, a czytałam że dla lepszego wyniku 3 min (na instrukcji pisze) i faktycznie tak jest. Sprawdzałam, jak się krócej trzyma to nie nabija tak temp.
Szkoda, że nie ma zzo.
|
A Ty jeździsz do łodzi do jakiegos lekarza? W sumie to można by tam rodzić, tylko to się trzeba chyba wczesniej do tego szpitala położyć, bo ja bym się bała że nie dam rady dojechać. Co prawda od pierwszych skurczy do porodu długa droga, ale nerwy by były. Mam koleżankę, która leczyła się i rodziła w Łodzi ale to były cesarki planowane od samego początku ze względu na jej stan zdrowia. To nie jest w sumie tak daleko, ale z drugiej strony jak sobie przypomnę, jak leżałam i skończyły mi się nagle podkłady albo chusteczki dla małego to w każdej chwili ktos mógł podskoczyć i mi to podać. trzeba być wtedy idealnie przygotowanym
|
|
|