2013-02-04, 09:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
cześć ,
Cytat:
Napisane przez oldzinx
A zapomniała bym, witam się w rozpoczętym 29 tygodniu . Jeszcze tylko tydzień i już prawie wszystkie będziemy po 30tce 
|

Cytat:
Napisane przez myaja
Mała (prawdopodobnie Alicja ) po piątkowej wizycie:
- waży już 2 250g 
- wszystko idealnie się rozwija
- serduszko pracuje prężnie
- nóżki, kości, kręgosłup, stópki, oczy, wargi, podniebienia itd. wszystko ok
- ułożyła się główką w dół i jak to lekarz określił 'zaczyna wyczajać że nie długo nadejdzie 'ten' moment 
- szyjka ok
- łożysko 'starzeje się w normalnie'
aaaaaaaaaaa.... i najważniejsze!!!
jesteśmy w 31tc 4dniu a lekarz zapewnia, że Ala jest o tydzień starsza (wedle wszystkich pomiarów  ) a komputer wedle wagi i wzrostu mówi że to już 33 tc  więc bardzo prawdopodobny termin przed świętami lub idealnie w święta  ehhhh.... wszystko jedno byle by już z nami była ... 
|

Cytat:
Napisane przez LiwkaO
Jestem jestem...  dziś się zaczął 38  Wczoraj cały dzień bolał brzuch, przeszło dopiero po drugiej nospie 
|
aaaaaaaaaa ..........

Cytat:
Napisane przez scarlett26
To w końcu forum jest, można pisać w jakim wątku się chce. Och to dobrze, że mnie oświeciłaś, bo ja Myślałam, że to wątek dla tych co mają t.p. na marzec i kwiecień, a jednak nie - ale innego z taką datą nie widzę jakoś, a i tytuł mówi co innego. Temat niechcianej ciąży mnie nie dotyczy, bo swoją planował am, niekochanego dziecka też nie,bo dzieci nie mam, wątek o rzyganiu całą ciążę owszem istnieje i biorę w nim udział.
A może tam powygłaszasz swoje mądrości?
Jasne, naprawdę bardzo się cieszę, że mam powikłania ciążę i czeka mnie po niej wiele miesięcy rehabilitacji, żebym w ogóle mogla normalnie chodzić. To było naprawdę spełnienie marzeń jak się o tym do wiedziałam. Tez byś pewnie kipiała od pozytywnych emocji.
|
Biedna dyskryminowana kobieto - zmień wątek i przestań męczyć .....
a kysz , a kysz !!!
Cytat:
Napisane przez Malpka
cześć
ja miałam dziś kiepską noc co się przebudziłam to tak mnie brzuch bolał że nie mogłam usnąć z bólu 
|
Cytat:
Napisane przez Moderna
juz keidys pisalam, ze moje sny sa bardzo bujne i rzadko cokolwiek pamietam, gdyz to musialby byc dlugi scenariusz.. ale dzsiiaj zapamietalam jedna rzecz.. przesadzalam kwiatki i jeden mial normalnie glowe, jak takie male zwierzatko i sie zakrztusil biedny ta ziemia.. kwasna byla .. i jeszcze patrzyl na mnie tymi oczetami, jak sarenka 
|
biedactwo ...... 
Cytat:
Napisane przez jolanT
witamy się w 30 tygodniu  achh ta trójka z przodu!
za niedługo nasza Miśka będzie z nami 
|
|