Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 09:39   #298
LiwkaO
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość

LiwkaO - weź no urodź jakoś w przyszłym tygodniu, co? Bo ja już tak strasznie się nie mogę doczekać pierwszego wątkowego maluszka
haha! spytam małej co ona na to:P

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość

Pani-czekamy na wieści....
LiwkaO...... MAtko 38 tydzien...strach sie bac! Właśnie ja mam problem z torbami, bo w jedna zmieściłam sie ja do szpitala- bez ewentualnego porodu;p (piżamy,klapki, szlafrok, sztuce, kubek-czyli wszystko bo u nas nawet papieru toaletowego nie daja i widelca;p) w jedną reklamówkę spakowałam KAcpra-ma już wszystko, tylko pieluch chyba mało bo na razie 28szt. A w trzecia moje porodowe rzczy i tu... masakra, bo te podkąłdy na łóżko, mega podpaski-2.op, ręcznik ppaierowy, kosmetyki, wkłądski lakatcyjne itp zajmujądużo miejsca....Poza tym i tak musze albo kupic jdną porzadną torbe-walizke, albo tak jak Liwka 2 mniejsze, Tż mi zapowiedział, ze z takimi manatkami, co ja się szykuje to tylko taka torba od Ruskich z targu w kratę wchodzi w rachubę. Lepsze to niż 3 reklamówki z MEdia-Markt
hahaha dobre z tą torbą ale serio nigdzie indziej nie mają takich wielkich hahaha
---------------------------------------
mój TŻ wczoraj walnął tekst..."weź już urodź to wezmę sobie z tydzień tacierzyńskiego i będziemy oglądać filmy" szok! nie wiem do tej pory czy mówił na poważnie czy jak?? chyba nie wie co go czeka...
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując