2013-02-04, 11:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
Napisane przez mloda1989
ana pisz jakie masz pomyslu na kolory - nam tez sie znudzilo juz poloczenie fioletu i brazu... i zmiany chcemy tak mysle o szatosciach z zielenia - ale taka zginta, albo szaroski z tukusem...albo szarosc turkus i limonka
|
hehe teraz cały salon mam w szarościach jasnych(salon)a wejście na góre turkus+soczysta zieleń.
salon planuję zrobić:czysta biel,a jedną ścianę salonu,którą łączy się z korytarzem na górę chcę zrobić w jasnym różu(bo u mnie wszystkie dodatki to róż+fiolet)i ta jasna ściana w różu będzie połączeniem i jednocześnie odbiciem ściany na korytarzu,którą planuję zrobić w mega ostrym różu a korytarz na górze(górna część) walnę w tapecie,która będzie pasowała do tej ściany w ostrym różu,a jak odpowiedniej tapety nie znajdę to ściana w strukturze kolor wanilia).Muszę też poszukać jakieś pięknej,sporej komody całej w bieli,bo tą którą mam dam tż do garażu,a na tle tej ściany mocno różowej chcę właśnie białą komodę-nie wiem czy coś z tej mojej paplaniny da się zrozumieć
|
|