Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 10:20   #195
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
może właśnie dziś będzie Waszym dniem trzymam kciuki

jaka kochana teściówka tylko ją za takie "miłe" słowa

dziewczynki nie było mnie od piątku a w weekend dość dużo spraw było.
W sobotę wreszcie zrobiłam aptekarskie zakupy i tak nie wszystkie bo części nie mieli albo były krótkie daty ważności. Np. Biogaia chciałam kupić i raz że się okazało, że to prawie 70 zeta kosztuje (mała buteleczka) to jeszcze jest ważna do połowy marca. Więc stwierdziłam, że zakupię jak już się Dzidziuś urodzi
W sobotę posprzątaliśmy z małżonem mieszkanko, upiekliśmy ciasto i jakieś mięsko na niedzielny obiadek.
A w niedzielę tyle co się zwlekliśmy z łóżek (przed 10-tą) dzwoni teściowa, czy mogą przyjechać. Ale spoko, nie na wizytację tylko na wizytę przyjechali przywieźli nam same dobre rzeczy (faworki, sałatki, obiadki), obejrzeli wózeczek, Kubusiowe łóżeczko i nie powiem chyba byli zszokowani, że już wszystko mamy i powiedzieli, że sobie bardzo dobrze radzimy sami bez niczyjej pomocy ale, że gdybyśmy czegoś potrzebowali to żebyśmy mówili to nam zawsze pomogą takie to powiem Wam miłe było
ale żeby nie było tak super to rano popsuł mi się komputer
Dziwne my za biogaie dalismy 20 zł wiec cos droa ta twoja apteka
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora