2013-02-04, 11:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
oczywiscie nie obylo sie bez złotej uwagi tesciowej - na dzien dobry "O, widze ze brzuszek jeszcze jest, moze tam juz nastepny wnuczek jest!?" 
|
Jak można?!
Fewcia Witaj Nigdy nie jest za późno, przed nami wieeele miesięcy zmagań z maluchami
Cytat:
Napisane przez e_vel
Wiecie co? zawiesiłam Majusi karuzelkę nad kołyską i tak patrzy i macha rączkami, bo chce dostać  Myślałam, że jeszcze za wcześnie ale widocznie nie 
|
Twoja Maja bardzo szybko wszystko ogarnia, cudnie
Cytat:
Napisane przez iffonka7
W weekend miałam egzaminy i pisałam wam że na jednym była masakra - pytania z kosmosu, są już wyniki na 86 osób 14 zaliczyło  niestety mnie w tym nie ma poprawka 16.02 już widzę jak na nią pójdę. Ale za to z drugiego dostałam 5 
|
Gratuluję piąteczki i tego, że jednak znalazłaś trochę siły na szkołę jeszcze. Ja mam w środę ostatni exam i biada mojej córze jak będzie chciała wyjść we wtrorek w nocy, już po mojej nauce Ojj będę wpominać do końca życia
Cytat:
Napisane przez nancykenator
dziewczynki nie było mnie od piątku a w weekend dość dużo spraw było.
W sobotę wreszcie zrobiłam aptekarskie zakupy  i tak nie wszystkie bo części nie mieli albo były krótkie daty ważności. Np. Biogaia chciałam kupić i raz że się okazało, że to prawie 70 zeta kosztuje (mała buteleczka) to jeszcze jest ważna do połowy marca. Więc stwierdziłam, że zakupię jak już się Dzidziuś urodzi 
W sobotę posprzątaliśmy z małżonem mieszkanko, upiekliśmy ciasto i jakieś mięsko na niedzielny obiadek.
A w niedzielę tyle co się zwlekliśmy z łóżek (przed 10-tą) dzwoni teściowa, czy mogą przyjechać. Ale spoko, nie na wizytację tylko na wizytę przyjechali  przywieźli nam same dobre rzeczy ( faworki, sałatki, obiadki), obejrzeli wózeczek, Kubusiowe łóżeczko i nie powiem chyba byli zszokowani, że już wszystko mamy i p owiedzieli, że sobie bardzo dobrze radzimy sami bez niczyjej pomocy ale, że gdybyśmy czegoś potrzebowali to żebyśmy mówili to nam zawsze pomogą  takie to powiem Wam miłe było 
ale żeby nie było tak super to rano popsuł mi się komputer  
|
Tacy goście to zawsze mile widziani
Cytat:
Napisane przez neti1
Dziewczyny pewnie nie raz o tym pisałyście ale ja z racji niewiedzy pytam: co potrzebuję dla dzieciątka z rzeczy aptecznych (napewno potrzebnych) zaraz po urodzeniu dzieciątka?
Mam oktanisept na pępuszek i sól fizjologiczną, gaziki...a jakieś witaminy...albo coś innego????
|
Czopki właśnie
Cytat:
Napisane przez iffonka7
Do czego używamy soli fizjologicznej?
Do przemywania oczek
o ja też mam wizytę 12.02  ciekawe czy jej doczekamy
Ciągle bije się z myślami czy kupować już laktator, boję się że kupie a później będzie nie potrzebny, chociaż jak będę jeździć na studia to na pewno będzie  chciałabym też podgrzewać ze sterylizatorem w jednym ale w sumie czy to potrzebne?
|
Do przemywania oczek
Edytowane przez meduzza
Czas edycji: 2013-02-04 o 11:29
|
|
|