Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 10:28   #3606
SELKA*
Zakorzenienie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Hej
Cytat:
Napisane przez nasteczka83 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,

Podczytuje Was oczywiście kiedy mam chwilę. Kochane mam pytanie mój Zosinek kończy za tydzień 8 michów. Malutka nie siada, nie raczkuje, nie wstaje. Czy mam się martwić? Wróciłam do pracy, więc nie mam czasu latać do pediatry ze wszystkim...Ech na brzuchu lubi leżeć i podnosi się na rączkach nawet wysoko, ale pupsko leży ciągle na ziemi. Poradźcie proszę
Hania skończyła 9 miesięcy nadal nie siedzi, nie siada i nie raczkuje, pupki też nie podnosi. Pediatra dla pewności dała skierowanie do neurologa, żeby się upewnić, że wszystko ok. Neurolog po zbadaniu Hani stwierdził, że wszystko jest w porządku, rozwija się wolniej, ale być może wynika to z budowy ( Hania waży 7100 przy 83 cm). Jeśli dużo leży na brzuchu, turla się, podnosi na rękach, pełza, to nie ma się czym martwić. Dostałyśmy jedynie skierownie na USG przezciemiączkowe, kolejna wizyta po 6 tygodniach.
Może troszkę Cię uspokoiłam
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora