Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chudnę a i tak mój facet nie chce uprawiać ze mną seksu:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 14:12   #11
v-x-n
Wtajemniczenie

Dot.: chudnę a i tak mój facet nie chce uprawiać ze mną seksu:(

Ja nie wierzę, że facet mający chętną kobietę pod ręką byłby w stanie dwa lata seksu nie uprawiać. Sorry, ale nie wierzę. Tak samo jak nie wierzę, że można tkwić 5 lat w związku, w którym od początku w łóżku było tak sobie, ale ok, każdy ma swoje podejście do życia i różnych spraw

To nie może być kwestia wagi, bo jak facet ma ochotę na kobietę, to nie przeszkadza mu kilka kg za dużo, mniej jędrna skóra czy inne defekty (chodzi mi tutaj o to, że każdy ma jakieś seksualne potrzeby i naprawdę - 2-letni celibat mając pod ręką partnera, nawet tego nieidealnego, nie jest normalny).

1. chłopak ma problem ze sobą (impotent? ktoś na boku?)
2. woli swoją rękę od Ciebie (niekoniecznie przez wagę, może być po prostu leniem i woli 2 minuty z własną ręką niż męczenie się i rozgrzewanie Ciebie).
3. może być też tak, jak on mówi - ile ważyłaś na początku związku, czy zmiana jest aż tak ogromna? Może faktycznie, przepraszam za wyrażenie, "zapuściłaś się" na tyle, że już go nie pociągasz? (przepraszam, że tak dosadnie napisane, ale po co owijać w bawełnę, no nie?)

Generalnie opcja nr 3 nie wydaje mi się prawdopodobna, bo z wagą 88kg na liczniku nie możesz być wielorybem zajmującym w autobusie trzy siedzenia, na widok którego faceci stają się impotentami. Fakt, mężczyźni to wzrokowcy, ale napalonemu facetowi z ciśnieniem w spodniach nawet te 20 czy 25kg na plusie u niby ukochanej kobiety chyba by aż tak nie przeszkadzało, żeby mały mu nie fiknął przez całe 2 lata..

EDIT:
Zapomniałam o czymś istotnym Wielkie brawa za to, że zdecydowałaś wziąć się za siebie, 10kg to imponujący i na pewno zauważalny rezultat No i nie rób tego dla niego, rób to dla siebie - dużo większa satysfakcja. Powodzenia!
[ Biegam ] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M

Edytowane przez v-x-n
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:24
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując