Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 13:53   #629
sskers
batonik

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Nic się nie dzieje... powiem szczerze że trzyma się lepiej niż nie jedna torebka z etorebki/mizensy... wszytko jest bardzo dokładnie uszyta, a podszewka jest w urocze kwiatki... i co najważniejsze nie gniecie się jak te podróby zarowego shoppera i nie śmierdzi zresztą te wszystkie torebki no name to wyrób chinski, a pojęcie japan style to tylko wymysł naszych polskich allegrowiczów...
Czasem ciuchy a'la japan są gówniane, ale torebki są świetne Miałam też bordową podobną do tej twojej drugiej ale bez tych języczków i powiemszczerze ze nigdy tak mieciutkiej sztucznej skórki nie miałam ... gdyby nie to że kolor mi się znudził i poleciała w świat byłaby to najlepsza todebka jaką miałam
No ja mam od małych chińskich rączek torebkę z ćwiekami i jestem bardzo zadowolona. Więc może zdecyduje się Chociaż wolałabym tą drugą, ale jeszcze nie znam nikogo kto by ją miał a boję się w ciemno brać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torebka-cwieki.jpg (48,3 KB, 72 załadowań)

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2013-02-04 o 13:54
sskers jest offline Zgłoś do moderatora