Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 14:20   #2014
Dzejd
Raczkowanie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Ja już mam dość tych ofert pracy, które zamieszczają w rożnych serwisach, bo robię sobie nadzieję zawszem a i tak do mnie nie dzwonią W każdym bądź razie jestem w trakcie załatwiania sobie stażu w placówce diagnostyczno-profilaktycznej za pomocą Urzędu Pracy i widzę w tym światełko w tunelu.
A teraz muszę się wypowiedzieć na temat tego co pisze tu - tajkuna
Zgodnie z wypowiedziami dziewczyn, proszę Cię abyś poszła poszukać pomocy w MOPSie lub Ośrodku Interwencji Kryzysowej, które znajdują się w Twojej miejscowości. To co się dzieję w Twoim domu wymaga pomocy, ponieważ jest to głownie przemoc psychiczna a jak pisałaś też wcześniej doszło również do przemocy fizycznej, ale to głownie przemoc psychiczna pozostawia trwałe ślady w psychice. Dlatego też uważam, że powinnaś iść tam i porozmawiać z osobami, które Ci pomogą, ponieważ takie osoby, są specjalnie przeszkolone do tego i ich obowiązkiem jest udzielenie Tobie i Twojej mamie specjalnego indywidualnego planu pomocy. Jeśli tam po idziesz to nie jest żaden wstyd, tylko to może pomóc Tobie i Twojej mamie, dlatego zbierz się w sobie zanim dojdzie do jakieś tragedii u Ciebie w domu.