Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 14:45   #1034
lidka0308
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Dzień dobry!

my dziś w pracy byliśmy pół dnia
remont na stacji powoli dobiega końca - ufff
do środy mają skończyć
jutro mąż sam pojedzie, bo będą wiercić i hałasować więc ja z Lili w domku zostaniemy

piszecie, że dzieciaczki wam piszczą i pokrzykują - moja też jest na tym etapie i zupełnie zapomniała, jak się gaworzy

w imieniu córeczki dziękuję za komplementy pod jej adresem

o butach też piszecie
ja na co dzień też na płaskim śmigam, bo w pracy obcasy okazały się absolutnie do bani
jak musiałam po drabinie śmigać, żeby coś z półki wysoko ściągnąć to obcasy odpadały, bo za bardzo niestabilne
i tym sposobem stopy mam nie przyzwyczajone i jak założę obcasy to szybko bolą, więc płaskie obuwie króluje u mnie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
wczoraj prawie cały dzień nie mogłam się zalogować na wizaż
a ja wpadam do was z wiadomościami, że my już po wizycie u neonatologa
Wizyta bardzo fajna, najpierw dokładne mierzenie klatki piersiowej, główki i tutaj niespodzianka bo Iga ma głowkę 41 cm a nie 40 tak jak mierzyła pielęgniarka u nas w przychodni, a ja głupia nie sprawdziłam sama tego w domu.A tu patrzyłam jak ją mierzy i faktycznie 41 cm..
w ogóle to u nas w przychodni jest taka waga starego typu, a tutaj elektroniczna i wyszło 250 g więcej
ale do rzeczy.. pan doktor robił Idze usg przezciemiączkowe i nie ma żadnych nieprawidłowości, mówił że główka jej rośnie w dobrym tempie, na siatce centylowej jest na 50 centylu, więc wszystko w normie.
Widocznie taka jej uroda z tym ciemiączkiemKontrola za 3 miesiące.
Kamień z serca
Idę was nadrabiać
no cudnie!
bardzo się cieszę, że wieści pozytywne
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora