Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 17:32   #1930
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

hejo
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Powiedziałam wczoraj rodzicom o ciąży i sie obrazili, bo jak tak mogłam dać sobie drugie zrobić.Przy pierwszym też było podobnie.

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja w pierwszej ciąży miałam podobne akcje... moja mama nie umiała przeżyć,że nie skończyłam szkoły,a jestem w ciąży. Teraz zbytnio nie komentowała... tylko tyle: "Jak sobie dasz radę z dwójką dzieci????" ...
kurcze moi rodzice się bardzo ucieszyli

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
ja mam ślub i wesele w tą sobotę zaplanowane od pół roku... wiec ciąza była tez zaplanowana i moim zdaniem dobrze wyszlo... jedyne czego niemamy to mieszkania, ale sytuacja się wyjaśni za neidługo i moze obejdzie sie bez kredytu
ja ostatnio tak myślałam, że masakra brać ślub w ciąży w przypadku takiego samopoczucia jak ja mam jak nie spanie to rzyganie itd.

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Bylo usg i wszystko ok, jest serduszko kojanka ma 0,53cm TZet mial podglad na zywo, lekarka go zawolala, bo nie bylo papieru na fotke ale koniec koncow fotke tez mamy
uuu ale byczek
Cytat:
Napisane przez beatryszja4 Pokaż wiadomość
Ja biorę 2x1 mówiłam lekarzowi że źle się czuje ale pow że może mi zamienić na luteinę...ale juz nie chce zmieniać A jak długo ten lek się bierze?czytałam ze do 12 tyg aż łożysko przejmie dalszą kontrolę...
ja biorę luteinę dopochwową i też po niej jest nie fajnie to tak samo progesteron jak duphaston
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
W 12 tc miałam już przez brzuch normalnie.
no to mnie jeszcze czeka jedna wizyta 12.02 a na nastepnej już przez brzuch i wezmę mężona
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja w mojej pracy jeszcze nie powiedziałam... za 10 dni mam podpisać umowę na stałe i ogólnie to planowałam pracować jeszcze przynajmniej ze 2-3 miechy ale dzisiaj tak się wku*** w pracy że mam dość... wytrzymam do tej durnej umowy a potem jak jeszcze raz się tak zdenerwuję to kopnę ich wszystkich w i tyle mnie będą widzieli... co za firma upośledzona
jeszcze troszkę wytrzymasz, ie złość się bo dzidzia będzie smutna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora