2013-02-04, 17:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
hejo
Cytat:
Napisane przez maharet1092
Powiedziałam wczoraj rodzicom o ciąży i sie obrazili, bo jak tak mogłam dać sobie drugie zrobić.Przy pierwszym też było podobnie.
|
Cytat:
Napisane przez 87czarna
Ja w pierwszej ciąży miałam podobne akcje... moja mama nie umiała przeżyć,że nie skończyłam szkoły,a jestem w ciąży. Teraz zbytnio nie komentowała... tylko tyle: "Jak sobie dasz radę z dwójką dzieci????" ...
|
kurcze moi rodzice się bardzo ucieszyli 
Cytat:
Napisane przez karolson
ja mam ślub i wesele w tą sobotę zaplanowane od pół roku... wiec ciąza była tez zaplanowana i moim zdaniem dobrze wyszlo... jedyne czego niemamy to mieszkania, ale sytuacja się wyjaśni za neidługo i moze obejdzie sie bez kredytu 
|
ja ostatnio tak myślałam, że masakra brać ślub w ciąży w przypadku takiego samopoczucia jak ja mam jak nie spanie to rzyganie itd.  
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa
Bylo usg i wszystko ok, jest serduszko  kojanka ma 0,53cm  TZet mial podglad na zywo, lekarka go zawolala, bo nie bylo papieru na fotke  ale koniec koncow fotke tez mamy 
|
uuu ale byczek 
Cytat:
Napisane przez beatryszja4
Ja biorę 2x1  mówiłam lekarzowi że źle się czuje ale pow że może mi zamienić na luteinę...ale juz nie chce zmieniać  A jak długo ten lek się bierze?czytałam ze do 12 tyg aż łożysko przejmie dalszą kontrolę...
|
ja biorę luteinę dopochwową i też po niej jest nie fajnie to tak samo progesteron jak duphaston
Cytat:
Napisane przez matallewar
W 12 tc miałam już przez brzuch normalnie.
|
no to mnie jeszcze czeka jedna wizyta 12.02 a na nastepnej już przez brzuch i wezmę mężona 
Cytat:
Napisane przez tancerka212
ja w mojej pracy jeszcze nie powiedziałam... za 10 dni mam podpisać umowę na stałe i ogólnie to planowałam pracować jeszcze przynajmniej ze 2-3 miechy ale dzisiaj tak się wku*** w pracy że mam dość... wytrzymam do tej durnej umowy a potem jak jeszcze raz się tak zdenerwuję to kopnę ich wszystkich w  i tyle mnie będą widzieli... co za firma upośledzona 
|
jeszcze troszkę wytrzymasz, ie złość się bo dzidzia będzie smutna
|
|
|