2013-02-04, 17:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Cytat:
Napisane przez Kotka17
tu wszystkie dziewczyny kombinują bo taka nasza natura  coś chcemy zmieniać i ulepszać 
|
ja kombinowanie mam w naturze
Cytat:
Napisane przez exclusivee
Shizaxa widziałam że piszesz na wątku o dekoloryzacji... spróbuj może napisać do Fryza na bloga, może Ci coś doradzi 
|
Bunny mi od razu mówiła że koleżance od razu całkiem czarnego nie wyciągnie tylko teraz nie wiem czy kapiel czy sam rozjaśniacz na pasma, ale chyba same pasma bo jak zrobimy kapiel to całe wlosy zjasnieją, Ex Ty robiłaś kąpiel prawda jaki efekt, te rozjasnione rozjasnilo bardziej?
Cytat:
Napisane przez Carolajn
Jak ja Wam cholernie współczuję tych dylematów  rok przy jednej farbie prawie trwam i nie narzekam chociaż inni narzekają za mnie  może nikt mi tego nie powiedział w twarz ale wiele razy się już naczytałam że białe takie fe że tandeta i same straszne rzeczy i nie powiem bywają chwile zwątpienia no ale skoro dobrze się tak czuję i podobam się swojemu Tż to raczej kombinowanie odkładam na daleki plan  najważniejsze że jest czysto równo a Oni niech sobie gadają do woli. Zwariowałabym gdybym miała takie dylematy z farbami jak Wy 
|
ja nawet jak mam super kolor to kombinuje bo moze w innym ladniej itp:P
Cytat:
Napisane przez kitkulka
jak ja kiedyś jechałam przez las to mi cała rodzinka dzików przeszła przed autem  z 5 minut stałam zanim przeszły spokojnie
farbuj!  jak kusi to trzeba  ja kupiłam farbę i jutro działam
śliczny był kolor zwłaszcza na focie z lampą
a ja się nie doczekałam PW z Twoim fejsem!
neutralne to beże z końcówką ,13 lub ,31 
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------
Dziewczyny Wy pisałyście coś, że niezła jest odżywka Garniera ultra doux z awokado i masłem karite? Żółta? Bo kupiłam ją dzisiaj i nie wiem czy dobrze  chociaż nie lubię Garnierów to nie wiedziałam co wziąć
|
Myślałam jeszcze by szamponetke 6-8myc dac jakis rudy by zobaczyc czy mi pasuje taki kolor tylko czy on z blondów się zmyje??
Kitka ja mam tę odżywkę, na niezniszczone włosy wydaje mi się że będzie bardzo dobra, ja mam lekko zniszczone więc na początku nie podpasowała mi, ale po kilku użyciach na zmiane z maska dolce anti age fajnie działa, tylko standardowo puszą mi sie włosy...chyba musze mięc odżywki typowo do kręconych...
jest (październik'13)-50cm 
będzie-55cm
Farbuję: wella koleston 12/89
|
|
|