Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 17:00   #2893
shizaxa
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXII

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
tu wszystkie dziewczyny kombinują bo taka nasza natura coś chcemy zmieniać i ulepszać
ja kombinowanie mam w naturze
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Shizaxa widziałam że piszesz na wątku o dekoloryzacji... spróbuj może napisać do Fryza na bloga, może Ci coś doradzi
Bunny mi od razu mówiła że koleżance od razu całkiem czarnego nie wyciągnie tylko teraz nie wiem czy kapiel czy sam rozjaśniacz na pasma, ale chyba same pasma bo jak zrobimy kapiel to całe wlosy zjasnieją, Ex Ty robiłaś kąpiel prawda jaki efekt, te rozjasnione rozjasnilo bardziej?
Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Jak ja Wam cholernie współczuję tych dylematów rok przy jednej farbie prawie trwam i nie narzekam chociaż inni narzekają za mnie może nikt mi tego nie powiedział w twarz ale wiele razy się już naczytałam że białe takie fe że tandeta i same straszne rzeczy i nie powiem bywają chwile zwątpienia no ale skoro dobrze się tak czuję i podobam się swojemu Tż to raczej kombinowanie odkładam na daleki plan najważniejsze że jest czysto równo a Oni niech sobie gadają do woli. Zwariowałabym gdybym miała takie dylematy z farbami jak Wy
ja nawet jak mam super kolor to kombinuje bo moze w innym ladniej itp:P
Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
jak ja kiedyś jechałam przez las to mi cała rodzinka dzików przeszła przed autem z 5 minut stałam zanim przeszły spokojnie

farbuj! jak kusi to trzeba ja kupiłam farbę i jutro działam

śliczny był kolor zwłaszcza na focie z lampą

a ja się nie doczekałam PW z Twoim fejsem!

neutralne to beże z końcówką ,13 lub ,31

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Dziewczyny Wy pisałyście coś, że niezła jest odżywka Garniera ultra doux z awokado i masłem karite? Żółta? Bo kupiłam ją dzisiaj i nie wiem czy dobrze chociaż nie lubię Garnierów to nie wiedziałam co wziąć
Myślałam jeszcze by szamponetke 6-8myc dac jakis rudy by zobaczyc czy mi pasuje taki kolor tylko czy on z blondów się zmyje??

Kitka ja mam tę odżywkę, na niezniszczone włosy wydaje mi się że będzie bardzo dobra, ja mam lekko zniszczone więc na początku nie podpasowała mi, ale po kilku użyciach na zmiane z maska dolce anti age fajnie działa, tylko standardowo puszą mi sie włosy...chyba musze mięc odżywki typowo do kręconych...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora