Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Silikonowe opaski z logo wizaż.pl - ciąg dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-03-12, 20:40   #85
oshinek
Wtajemniczenie

Dot.: Silikonowe opaski z logo wizaż.pl - ciąg dalszy

Agnieszka poprosiła mnie o potwierdzenie wszystkich informacji, jakie przesłała mi na maila. Napisała, że chce mieć w końcu spokój i chce zakończyć sprawę opasek.

Wczoraj dostałam od niej zeskanowane dokumenty:

*akt urodzenia córki Wiktorii(04.12.06)
*akt zgonu syna Błażeja
*zaświadczenie o pobycie Agnieszki w szpitalu okresie 04.12.06-19.12.06

Agnieszka nie życzy sobie, abym udostępniała te skany komukolwiek, więc uszanuję to.

Widziałam te dokumenty, przez te wszystkie zawiłości i krętactwa, nawet pomyślałam przez chwilę, że może są fałszywe, ale po dłużej chwili stwierdziłam, że to byłoby naprawdę chore i raczej niemożliwe.

Inna kwestia to fakt, że Agnieszka podjęła się takiego zadania w takim stanie - moim zdaniem to nie bohaterstwo, ale czysta bezmyślność.
Agnieszko nie powinnaś w ogóle zabierać się za tą sprawę, nie dość że my wszystkie się denerwowałyśmy przez ten cały czas to jeszcze narobiłaś sobie problemów - zupełnie niepotrzebnie.

PS. Dalej jestem delikatnie mówiąc zszokowana i tak naprawdę nie wiem co myśleć o tej całej historii.
Mam tysiąc pytań, ale nie wiem czy nie lepiej będzie już pozostawić je bez odpowiedzi

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując