Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 4.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-04, 18:09   #2057
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.

Cytat:
Napisane przez Auksencja Pokaż wiadomość
Kobitki otrzymałam pozytywną odp po rozmowie na przedstawiciela medycznego, ale mam dylemat. Prawko mam od kwietnia 2011, ale... przejeździłam od tego czasu może 2 miesiące, bo po pierwsze nie mam auta, a po drugie miałam jakąś blokadę przed jeżdżeniem
No i teraz nie wiem, bo przecież przedstawiciel musi jeździć, bo po to dostaje auto. Myślę, czy brać tą robotę czy odrzucić. Nie jestem doświadczonym kierowcą, miałam długą przerwę i musiałabym wykupić sobie z 5 godzin w autoszkole, żeby poprzypominać sobie wszystko. Z drugiej strony chciałabym pracować jako przedstawiciel medyczny, zwłaszcza że oferują 2000zł netto na okresie próbnym, a później o 1000zł więcej
Nie wiem co zrobić. A co jak odrzucę tą robotę , a później kolejne 2 miesiące będę szukała czegoś z sensem?
Ja bym się nie zastanawiała ani trochę, swoją drogą nawet sama ostatnio baaaardzo długo patrzyłam na oferty przedstawiciela handlowego

Bierz bierz! Jazda autem to przede wszystkim praktyka, trzeba się przełamać i jechać - jeśli znasz przepisy to nic nie stoi na przeszkodzie

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora