Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 18:55   #448
Lukrecjas
Raczkowanie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

tez widze u kolezanki nastanie ..... czas relasku i odpoczynku
w sumie u mnie kazde dni wygladaja tak samo
- wstaje kiedy mi sie zechce .... zjem jak mi sie chce .... cos tam wiadomo w domu ograne (zeby nie gadali ze nic nie robie ) - nawet ugotuje jakis obiad ( jak mi powiedza ze mam haha ) ... posiedze z Wami tutaj ... pogram w Simsiki ... zjem cos ... umyje sie i klade spac - typowo ciazowa monotonia

koleżanko nie tylko termin porodu mamy podobny plan dnia również pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
I ja też w 29 tygodniu

Jeszcze nie, za 2 tygodnie chyba będą wszystkie mieć

Hehe śliczna psinka, fotka pierwsza klasa

pani22ka to musisz odpoczywać, trzymam żeby obeszło się bez szpitala!
myaja za wizytę!

-------------------
Dziś odebrałam zamówienie od tego użytkownika z allegro: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14918399
Jestem bardzo zadowolona, odbierałam osobiście - w sumie wydałam ponad 180 zł, dostałam gratis zawieszkę i szminkę ochronną, także fajnie, bo przyda się na poród.
Co do jakości - okrycia kąpielowe rzeczywiście duże, bardzo ładne i miłe w dotyku, koszula też bardzo fajna, dobry materiał i ładna, także jestem zadowolona.
Co do osłonek na piersi to wzięłam Tomee Tippee, bo takie mieli za 15 zł - kupiłam na wszelki wypadek.
Mam też Bepanthen - w ulotce jest napisane, że trzeba go zmywać przed karmieniem.
ja też u niego zamawiałam, koszula ok, pieluszki średnie, gratis pomadka na porodówkę
Lukrecjas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując