Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 08:30   #503
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek

Ja niedoświadczona, ale odpiszę

1. Kupiłam sobie szlafron (szary) taki z rękawkiem 3/4, bawełniany, bazarkowy, żeby jednak z gołym dupskiem nie latać Brzydki jak psi, ale ja i tak nie z tych co w szlafroku hasają więc będę go mieć tylko do szpitala....

2. Mój stan wiedzy podpowiada mi, że dzielimy na 3

Fajny seeeen! Uwielbiam taki abstrakcyjne i wyrwane z rzeczywistości Przynajmniej człowiek wie, że to sen.... No i wygrałaś wyścig pokoju na wątku

za wieczorną wizytę

i kolejnej leci z górki!!!

Dziewczyny, nie wiem czy to podświadome pragnienie seksu, ale kolejny dzień zjadam parówki Mogłabym jej jeść na każdy posiłek... Niby mają te 85% mięsa, ale to ciągle parówki....

Ah, i wiem co mi się śniło.... Mój były facet (w sumie byliśmy razem 4 lata, więc taka głębsza znajomość) mi się chwalił, że urodził dziecko. Dziewczynkę. Wpadł z jakąś laską, a ona dziecka nie chciała i on postanowił je donosić i urodzić. Pomyślałam sobie: jaki dobry chłop... a ja go zostawiłam
styczniówki pisały ze na wszystkich czlonkow łacznie z dzieciaczkiem, a dochód z 2011 r.

despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując