Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 10:07   #2010
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

ja miałam +18 ale coś mi sie wydaje że teraz bedzie +20 Bedziemy razem zrzucać
We dwójkę raźniej

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Co powiecie na Elena Hanna? Chyba się zdecydowaliśmy na takie dla dziewczynki.

Dla chłopca chcemy Dawid, ale nie mamy pomysłu na drugie
Elena... nietypowe,ale ładne
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny

I ja nieśmiało do Was dołączam Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie

Może napiszę coś o sobie:P
Nazywam się Paulina, mam rocznikowo 25 lat To bedzie nasz pierwszy dzieciaczek Dalej nie mogę w to uwierzyć
OM - 25.12.2012
Dwie kreseczki zobaczyłam 31.01 Powtorzylam test następnego dnia i to samo U lekarza nie byłam jeszcze, bo u mnie to bardziej skomplikowane niż u Was, bo mieszkam w Norwegii, gdzie ciąża do 12t.c nie jest uważana za ciąże i na pierwszą wizytę można się umówić w 12tc.. ale sprobuję wcześniej oczywiście Choć myślę, że i tak pierwsze usg zrobię sobie w PL jak będę pod koniec marca Także teraz codziennie myślę czy wszystko jest ok z orzeszkiem.. trzeba być dobrej myśli

Jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o to co mogę, czego nie mogę w ciąży dlatego teraz każdą wolną chwilę spędzam na roznych forach i czytam wszystko co zwiiązane z ciążą

Mdłości nie mam Tylko strasznie nadęty brzuch, jak się najem to wogóle jem coś i zaraz jestem znowu głodna, burczy mi w brzuchu Jestem senna i chce mi się ciągle pić czasami troszke pobolewa mnie brzuch To moje jedyne objawy.. więc chyba nie jest tak źle

Mąż szaleje ze szczęścia

Rodzince nie powiedzieliśmy jeszcze o ciąży właściwie nikomu:P I nie zamierzamy nikomu mówić, dopoki nie będę miec potwierdzenia u lekarza, wiec zamierzamy wszystkim oznajmić na świeta wielkanocne Mam nadzieje, ze do tego czasu wszystko będzie OK

No to się rozpisałam

pozdrawiam
Cześć
Widzę,że służbę zdrowia mają taką samą jak w UK Mnie też już skręca-chciałabym pójść na usg zobaczyć serduszko,a tu nic

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora