2013-02-05, 10:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Cytat:
Napisane przez maharet1092
To może też wynikać z tego, że dziecko może się w rożnym tempie rozwijać.To tak samo jak niektóre zaczynają chodzić szybciej, inne później.Dlatego poród w 38 tyg jak i 42 jest uważany za normalny.
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------
U mnie jak tak dalej pójdzie to będę miała ciążową dietę odchudzającą.
Co do serduszka to polecam.Wrażenia nie zapomniane.
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------
Ja właściwie przechodziłam w legginsach i tunikach, teraz sobie kupiłam 3 pary rybaczek ciążowych i spódnicę ciążowa.Cieszę się, że uniknę dużego brzucha w okresie gdy jest zimno, ostatnio chodziłam w płaszczu teściowej, co może na brzuchu był ok, ale w ramionach szeroki jak diabli.A jak któraś ma taki problem to są dostępne też legginsy ocieplane, takie ma zimę i można śmigać.
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------
Na allegro na pewno znajdziesz.Można kupić tanio używane.
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------
Ja też zamrażam.
A dzisiaj spałam jak zabita całą noc, nie poszłam nawet siku.Mała coś tam poburczała o 6-tej, ale się nie obudziła, więc nie chciałam ją budzić specjalnie na karmienie.Z jednej strony dobrze, z drugiej mnie to trochę zmartwiło, że nie chciała jeść.Co o tym myślicie (te które już mają dzieci)?Ma 3 miesiące i spała prawie ciągiem od 23 do 9 rano.
Wiem ,że większość matek ma odwrotny problem, ale boję się, że z nią cos moze być nie w porządku, że taki śpioch.
|
Ty masz takie malutkie bobo? 
Powiem Ci,że moja Majcia od 7 tygodnia życia spała od 20:00-7:00 rano i nie budziła mi się nigdy na mleko! Jeśli mała tak ładnie śpi,to znaczy,że nie jest głodna... każde dziecko jest inne i nie martw się tym,że nie budzi się na mleczko w nocy
|
|
|