Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 09:31   #522
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie wiem czy to podświadome pragnienie seksu, ale kolejny dzień zjadam parówki Mogłabym jej jeść na każdy posiłek... Niby mają te 85% mięsa, ale to ciągle parówki....

Ah, i wiem co mi się śniło.... Mój były facet (w sumie byliśmy razem 4 lata, więc taka głębsza znajomość) mi się chwalił, że urodził dziecko. Dziewczynkę. Wpadł z jakąś laską, a ona dziecka nie chciała i on postanowił je donosić i urodzić. Pomyślałam sobie: jaki dobry chłop... a ja go zostawiłam
ahahaha parowki ooo moj brzuch ahahahah .....
ale o sexie CICHO !!!!

co do snu .... no paczaj jak facet :P

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
dziś mam wizytę po 18 więc dopytam mam nadzieje ze nic się tam nie otwiera

z tym cc w śnie to wogóle był numer bo lekarz mówi mi że zrobi mi już teraz bo potem na narty jedzie a czułam się po nim jakbym wogóle nie rodziła

a z szyją współczuję kiedyś też się z taką obudziłam to przez 2 dni w lewo nie mogłam patrzeć
za wizyte oczywiscie
aaaa na narty ... dobre ....
co do szyji ... eh taki urok
poszlam wczoraj spac o 22 .... ta usnelam pewnie jakos po 1

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Czy to w ten czwartek jest tlusty czwartek?

Tutaj nie obchodza tego swieta (pączki sa w roznej formie na sylwestra), ale mam ochote usmazyc faworki

a i jeszcze pytanie, czy myslalyscie o porodzie w wodzie?
tak to juz teraz ... u mnie tez nie obchodza
aaaaaaaaaa FAWORKI !!!!!! boshe zjadlabym ... ale nie umiem robic

co do porodu w wodzie ... u mnie w szpitalu jest mozliwosc ... i z tego co wiem nie mozna miec tylko problemow z cisnieniem i przeplywem krwi ... no ale Lekarzem nie jestem .... mowie to co gdzies tam uslyszalam ew

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
cześć
- "brzydki jak psi ........ "
- nic mi nie mów o pragnieniu sexu ...... ja vege ,więc musiałbym się na marchewki rzucić na marchewki .......

no nie ......, ja - kobieta po 2 porodach pytam : co to relaksujący poród ????
no nie moge .... z wami .. co wy tak od rana o tym sexie ahahaha

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
hej jestem na chwilę żeby zdać relację z wizyty. trochę się zdołowałam.
Poza tym Wy tu sobie obstawiacie kto pierwszy a mi lekarz powiedział, że do końca lutego urodzę także tego... no.. surprise

mam o siebie dbać i brać no-spe. l4 dalej nie mam

aha zapomniałam dodać, że w końcu dał mi zdjęcie z usg szkoda tylko, że to zdjęcie nerki a nie synka
ad 1 - ehkymmm ... sorry ale kolejka o 1 miejsce jest juz zajeta .... niech tam siedzi jak mu wygodnie ... nie ma sie co spieszyc
ad2 - jak masz dbac o siebie ... jak ci nie dal L4
ad 3 - no alesz masz pamiatke

no nic ja prawie koncze sniadanko ... dzis tosty :d plaki wczorja ost zjadlam :d trza kupic nowe haha.
no i dzis planuje ciag dalszy sprzatania i ukladnia .... szkoda qr_wa ze te szafy dalej nie przychodzac ehhhh

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując