Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 10:35   #524
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj skończony 30 tydzień, zaczynam 31

Cytat:
Tak w ogole, to wstałam dzisiaj po raz 6ty chyba na siku o 7mej i zmierzyłam cukier, było 118 zdziwiłam się czemu tak dużo i co niby w związku z tym mam zrobić, wiec poszłam dalej spać i wstałam o 9 i juz było 72. Cukrzycówki może wiedzą o czym to świadczy?
Że popełniasz jakieś błędy w diecie i wybija Ci nocny cukier, co nie jest za dobre. Zrób sobie dobowy profil glikemii http://pl.wikipedia.org/wiki/Dobowy_profil_glikemii
bo jeśli masz non stop w nocy takie cukry, to mogą one być szkodliwe dla dziecka.

Cytat:

Dziewczyny zamorduje was za pisanie o tych pączkach robię sobie coraz większą ochotę na nie Co my biedne na diecie cukrowej możemy sobie zjeść w ten dzień? Może jakieś razowe muffiny jabłkowe z cynamonem albo truskawkowe? Albo ciasteczka z otrebami? ale czym to dosłodzić troszkę?OC pisałaś o tym syropie z agawy, to pewnie w zdrowej żywności dostanę? Może a almie by było w g.kazimierz?
Sky is the limit. Przepisów dla diabetyków masa. Wystarczy poszukać jak ktoś ma ciśnienie. Co do agawy, można ją kupić w zwykłych marketach, nie koniecznie w almie.