Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 10:38   #2015
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ty masz takie malutkie bobo?
Powiem Ci,że moja Majcia od 7 tygodnia życia spała od 20:00-7:00 rano i nie budziła mi się nigdy na mleko! Jeśli mała tak ładnie śpi,to znaczy,że nie jest głodna... każde dziecko jest inne i nie martw się tym,że nie budzi się na mleczko w nocy
Dzięki.
Urodziła się 5-tego listopada.Tak więc obrobie sie z dwójką dzieci w ciągu niecałego roku

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam całą noc bez siku. ja i przed ciążą co noc raz się budziłam żeby do wc lecieć. od urodzenia miałam refluks przewodów moczowych i niby wyleczony, ale pani doktor mówiła, że już zawsze będę miała problem z moczem, tzn. często będzie mi się chciało i ciężko będzie mi go oddać. ja stosuje wspomagacze głosowe, jak dla dziecko często musze mówić "siiii..."
dziś byłam w wc w nocy tylko 2 razy, wczoraj był dramat. budziłam się ze 4 czy 5 razy! masakra!

ja dzieci nie mam, ale znajomi mają 7msc dziecko i tego co pamiętam to jak był taki mały to mówili, że też ładnie przesypiał. a jak byliśmy po świętach u teściów i ich odwiedzilismy mały nauczył się już raczkować w wieku 6msc, a oni odszczekali wszystko. młody budzi się w nocy, łazi po nich, marudzi (śpią z nim w łóżku).
Ja też rzadko nie chodzę do toalety w nocy, dzisiaj mi sie tak trafiło, może jakos duzo nie piłam wieczorem.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora