2013-02-05, 09:47
|
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Anielllka
Szkoda gadać - super wyniki, ty robiłaś dwa razy pierwszy miesąc tak? Teraz maxy? Jak wrażenia?
Wyniki mam genialne
Paulina daj znać jak Ci idzie spadek po siłowni, sama chciałabym na siłownie ale póki co nie bardzo mam jak z dwójką dzieci…
U mnie wczoraj trzeci fit test
kicks 102 ----- 96-------110
Power jacks 44 -------64-----57
Power knee 87-------- 93-----107
Power jumps 27------- 31-----41
Globe jumps 9 --------- 9-----11
Suicide jumps 17------- 18-----19
Push-up jacks 9-------- 16-----20
Low plank oblique 20--- 23-----30
Wczoraj miałam pierwszy raz maxy - to był mój najgorszy dzień treningowy, najpierw fit test (25minut) a później max który ma 60 minut! Po pierwszych 20 minutach myślałam że zwymiotuje, w połowie miałam mokre wszystko, łącznie z majtkami a 2 minuty przed końcem, już na stretchu zbladłam, krew mi odpłynęła z twarzy i zakręciło mi się w głowie. Nie mogłam wziąć głębokiego oddechu, tylko taki płytki, do tego miałam wrażenie że mam na klatce piersiowej ciężki głaz…. MASAKRA!! Pierwszy raz coś takiego miałam, już się przestraszyłam że zawał dostaję bo pierwszej młodości to ja też nie jestem :P ale tak serio, to wystrychana jestem do dziś i boję się sama ćwiczyć. Dobrze że mąż był bo jakbym sama z dwójką dzieci zemdlała…
|
Miałam tak samo hehe ale tak ok 30 min było już lepiej a ćwiczyłam u siostry i wszyscy daj spokój daj spokój a ja mówię ja będe odpuszczać to nic nie osiągnę no i koleżanka stwierdziła że tez zacznie cwiczyc szwagier tez zaczął więc mały sukces siostra nie może bo w ciąży jest 
Ale niestety musiałam przerwać bo jestem chora mam nadzieje dzisiaj może jutro wrócić do insanity ehh jak ja za tym tęsknię
|