2013-02-05, 10:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez vivinn
Idę dziś do dentysty 
Mój jedyny sposób na przeżycie, to zamiast "dzień dobry" powiedzieć: "poproszę znieczulenie"... Jak ja tego nie lubię!
|
trzymam kciuki! 
Cytat:
Napisane przez vivinn
Pokażę jeszcze zmatowionego JJ (swoją drogą - miałam kiedyś tymczasa, który nazywał się JJ - czytaj: DżejDżej ) 105. Nie porywa mnie, ale i nie odrzuca. Fakt, kusi mnie żeby zmyć i walnąć Blue Heaven na przykład, ale ta nieszczęsna zadziora doprowadzi mnie do płaczu przy zmywaniu  Na razie, dla zajęcia myśli, pomaluję sobie stopy  Zgadnijcie czym 
|
buuuu, nie widzi mi się nadal 
w ogóle jakoś to nie moje połączenie fioletu i zieleni.
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3904916 7]Dzień dobry... albo i nie... nie wiem sama 
Nadrobiłam wszystko ale nie mam siły cytować... Wybaczycie? Dużo pięknych i ciekawych pazurków widziałam, tyle dobrego 
Ja za to mam ochotę się wściec... Tydzień temu zamawiałam na allegro farby do włosów i odżywki... miała być dostawa do dwóch dni, odbiór osobisty w sklepie w moim mieście... a tu ani be ani me... No szlag by ich trafił. Napisałam do nich i ciekawe czy coś odpiszą... i kiedy? 
Nie mam weny na malowanie paznokci. To je chociaż odżywką pociapałam, żeby z takimi gołymi nie chodzić. [/QUOTE]
ło, nie dają nic znaku życia?
|
|