Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 10:57   #4889
smoothly
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Idę dziś do dentysty
Mój jedyny sposób na przeżycie, to zamiast "dzień dobry" powiedzieć: "poproszę znieczulenie"... Jak ja tego nie lubię!
trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Pokażę jeszcze zmatowionego JJ (swoją drogą - miałam kiedyś tymczasa, który nazywał się JJ - czytaj: DżejDżej) 105. Nie porywa mnie, ale i nie odrzuca. Fakt, kusi mnie żeby zmyć i walnąć Blue Heaven na przykład, ale ta nieszczęsna zadziora doprowadzi mnie do płaczu przy zmywaniu Na razie, dla zajęcia myśli, pomaluję sobie stopy Zgadnijcie czym
buuuu, nie widzi mi się nadal
w ogóle jakoś to nie moje połączenie fioletu i zieleni.

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3904916 7]Dzień dobry... albo i nie... nie wiem sama

Nadrobiłam wszystko ale nie mam siły cytować... Wybaczycie? Dużo pięknych i ciekawych pazurków widziałam, tyle dobrego

Ja za to mam ochotę się wściec... Tydzień temu zamawiałam na allegro farby do włosów i odżywki... miała być dostawa do dwóch dni, odbiór osobisty w sklepie w moim mieście... a tu ani be ani me... No szlag by ich trafił. Napisałam do nich i ciekawe czy coś odpiszą... i kiedy?

Nie mam weny na malowanie paznokci. To je chociaż odżywką pociapałam, żeby z takimi gołymi nie chodzić. [/QUOTE]

ło, nie dają nic znaku życia?

akcja - powrót do formy!
smoothly jest offline Zgłoś do moderatora