Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 11:31   #548
alliw
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe powiem szelmie małej, żeby się w kolejkę nie pchała, bo e-ciocie krzyczą "Pan tu nie stał"

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
a myślałam że ty tak specjalnie napisałaś, bo w sumie odszkodowanie też by mogli dać za porozcinane dupska, prawda? w końcu nowych podatników robimy

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
cześć!
to i mi się w końcu przyśnił sen o porodzie śniło mi się ze zrobili mi cesarke teraz czyli w 36 tyg a po wybudzedniu mnie od razu puścili do domu. I weszłam do was wam powiedzieć że to jednek ja pierwsza byłam W domu pytam męża czy widział chociaż syna to mi fotki pokazał ale zaraz poszliśmy do szpitala go zobaczyć. Oddział z dziećmi był na -16 piętrze ale jak wsiedliśmy do windy to winda najpierw zjeżdzała na -100 piętro z prędkością światła dopiero potem jechała do góry i wysadzała ludzi

obudziłam się wystraszona a do tego obudziłam się znów z bólem brzucha i nadal mnie boli

a dziś wieczorem wizyta
sen mocny
za wizytę

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
A dziewuszki, w smyk.pl jest niezła promocja na laktatory medeli - z calmą 419 zł i przesyłką za 1.99 - jak na nowy, to naprawdę dobra cena. Zakupiłam wczoraj !
jednak jestem głupia baba

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Ah, i wiem co mi się śniło.... Mój były facet (w sumie byliśmy razem 4 lata, więc taka głębsza znajomość) mi się chwalił, że urodził dziecko. Dziewczynkę. Wpadł z jakąś laską, a ona dziecka nie chciała i on postanowił je donosić i urodzić. Pomyślałam sobie: jaki dobry chłop... a ja go zostawiłam

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A co do tłustego czwartku - kiedy robicie pączki? Czy jak zrobię jutro wieczorem, to rano jeszcze będą mięciutkie? Czy lepiej jednak w czwartek rano? Jakieś praktyczne wskazówki?
Moja praktyczna wskazówka: idę w czwartek rano do piekarni

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
hej jestem na chwilę żeby zdać relację z wizyty. trochę się zdołowałam.
Ten okropny ból pleców, który mnie tak męczył od 3 tygodni to przez nerki mam lekki zastój moczu w prawej nerce, z tego powodu wizyta za 2 tyg a nie za 3 i jakby coś się działo kazał dzwonić. Na wszelki wypadek spytałam co się może dziać, więc może mnie bardzo bardzo boleć i to będzie kolka. Chanel czy Ty przypadkiem nie miałaś kolki nerkowej? czy u Ciebie to jelitowa była?

Poza tym Wy tu sobie obstawiacie kto pierwszy a mi lekarz powiedział, że do końca lutego urodzę także tego... no.. surprise

Joanna miałam rację, że mój synuś przypakował waży już 2600g czyli urósł 650g w 3 tyg. podobno ma ważyć 3600 albo więcej (a jeszcze ostatnio szacował na 3,5kg). jednak nastawię się na 4kg

mi za to przybyło 2kg w 3 tyg razem już 6,2kg na plusie

mam o siebie dbać i brać no-spe. l4 dalej nie mam

jako że wystraszył mnie wizją porodu w lutym i kolka nerkową jeśli zdążę to dziś a jak nie to jutro pakuję się do szpitala. Robi się poważnie i szczerze mówiąc to teraz chyba bardziej boję się tego ataku kolki nerkowej niż porodu... przynajmniej wiem, że w bólach porodowych jest jakiś sens i że zakończenie będzie piękne a taki ból nerek, nic nie wniesie w me życie

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

aha zapomniałam dodać, że w końcu dał mi zdjęcie z usg szkoda tylko, że to zdjęcie nerki a nie synka
a skąd on taki wróżbita że ten poród na koniec lutego przewidział, hehe
co do nerek to pij dużo
no i za zdjęcie nerki