Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 18:45   #4293
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Pewnie masz rację. Każdy maca pomidory i przebiera no ale bananów to nie trzeba macać ;D
Cytat:
Napisane przez pinaplesss Pokaż wiadomość
No chyba że ktoś lubi
Niektórzy są chyba innego zdania i sobie macają ile wlezie

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_s83 Pokaż wiadomość
Kochane Kochane!

ja dziś widziałam na własne oczy jak montują piece u mnie jestem ciekawa tych wypieków

poza tym zakupiłam dres za 24,99 i te buty sportowe w takiej samej cenie czas wziąć się za siebie... jeszcze patrzyłam na skakankę bo była przeceniona na 9,99 ale...

były już u mnie suszarki (one chyba od 7 mialy byc?) czy któraś może kupiła? bo ja na nią patrzyłam i nawet włączyłam, tylko miałam jedno ale... no więc moja mama kiedyś dostała zakupioną suszarkę z biedronki, też z tym zimnym nawiewem tyle że ten nawiew ona sobie włącza i nie musi trzymać cały czas, a tutaj przy tej trzeba trzymać...leniwa jestem no cóż...
One szły jak świeże bułeczki. U mnie wczoraj sprzedało się ponad 70 sztuk. Dzisiaj o 7 rano było zaledwie 5 sztuk. Ale mam nadzieję, że jeszcze gdzieś znajdziesz

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dziś w B. widziałam ustawione w dość dużej ilości pudełka z pączkami -póki co cena 0,98zł/szt-ciekawe po ile będą w Tłusty Czwartek?
Z tego co widziałam to jutro pączki będą już po 0,69zł.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
A ekspedientka nic nie mówiła, czy to Ty pracowałaś w tym sklepie ?

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

U mnie postawili tylko obudowe i tak się napracowali ze zrobili 2-3 tygodniową przerwę

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Co do noży to nieraz w programach kulinarnych takie widze, wiec pewnie dobre
Może nie mają jakiegoś pozwolenia lub czekają na piec.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora