2013-02-05, 18:45
|
|
|
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez Ervisha
Pewnie masz rację. Każdy maca pomidory i przebiera no ale bananów to nie trzeba macać ;D
|
Cytat:
Napisane przez pinaplesss
No chyba że ktoś lubi 
|
Niektórzy są chyba innego zdania i sobie macają ile wlezie
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------
Cytat:
Napisane przez aga_s83
Kochane Kochane!
ja dziś widziałam na własne oczy jak montują piece u mnie  jestem ciekawa tych wypieków
poza tym zakupiłam dres za 24,99 i te buty sportowe w takiej samej cenie  czas wziąć się za siebie... jeszcze patrzyłam na skakankę bo była przeceniona na 9,99 ale...
były już u mnie suszarki (one chyba od 7 mialy byc?) czy któraś może kupiła? bo ja na nią patrzyłam i nawet włączyłam, tylko miałam jedno ale... no więc moja mama kiedyś dostała zakupioną suszarkę z biedronki, też z tym zimnym nawiewem tyle że ten nawiew ona sobie włącza i nie musi trzymać cały czas, a tutaj przy tej trzeba trzymać...leniwa jestem no cóż...
|
One szły jak świeże bułeczki. U mnie wczoraj sprzedało się ponad 70 sztuk. Dzisiaj o 7 rano było zaledwie 5 sztuk. Ale mam nadzieję, że jeszcze gdzieś znajdziesz
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------
Cytat:
Napisane przez patusia22
dziś w B. widziałam ustawione w dość dużej ilości pudełka z pączkami -póki co cena 0,98zł/szt-ciekawe po ile będą w Tłusty Czwartek?
|
Z tego co widziałam to jutro pączki będą już po 0,69zł.
---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------
Cytat:
Napisane przez Ervisha
A ekspedientka nic nie mówiła, czy to Ty pracowałaś w tym sklepie ?
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------
U mnie postawili tylko obudowe i tak się napracowali ze zrobili 2-3 tygodniową przerwę 
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------
Co do noży to nieraz w programach kulinarnych takie widze, wiec pewnie dobre 
|
Może nie mają jakiegoś pozwolenia lub czekają na piec.
|
|
|