2013-02-05, 17:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)
Cytat:
Napisane przez patussia841
a ja dziś dostałam @...
równiutko miesiąc po zabiegu....
po rozmowie z mężem postanowiliśmy spróbować w czerwcu lub maju jeszcze raz...ale do tego czasu gruntowne badania i dentysta! Wyczytałam gdzieś że ciąża mogła obumrzeć od zębów a ja mam jedną starą plombę..czas to zmienić!
Lista badań:
różyczka ->
toksoplazmoza ->
cytomegalowirus -> PCR
opryszczka ->
listerioza-> WYMAZ
zakażenia dróg rodnych ->wymaz
Gardnerella vaginalis ->
Enterococcus faecalis ->
Escherichia coli ->
Streptococcus agalactiae ->
Chlamydia trachomatis ->
Ureaplasma urealyticum ->
Neisseria gonorrhoeae ->
Mycoplasma hominis ->
Trichomonas vaginalis ->
Candida ->
przeciwciał antykardiolipidowych,
antykoagulantu toczniowego
przeciwciał przeciwjądrowych (badanie przesiewowe)
coś jeszcze ?
|
strasznie dużo tych badań, przyznam że niektóre to dla mnie czarna magia. te które ja robiłam po # podkreśliłam
Cytat:
Napisane przez zeloth
U mnie po ptokach. Tempka spadła, więc już wiem, że dziś lub jutro @
W sumie fajnie z tym mierzeniem temperatury bo przynajmniej wiem wcześniej i jak się pojawia @ to nie jest już takie uderzenie żalu.
|
to prawda
Cytat:
Napisane przez adatka
Hej... Jestem ,nadal @ brak oprócz tego sennosc mnie nęka ,ból i kłócie jajników i siku latam co chwila... byłam twarda test leżał schowany głeboko w szafie ale dziś poszłam rano i zrobiłam- nie wiem pewnie to moje schizy ale ja tam coś widze :/ zastanawiam się tylko czy to nie moja wyobraźnia  wysłałam koleżance fotke ale nic nie widzi bo telefon zniekształcił zdjęcie  dlaej czekam na @ tzn może nie przyjdzie,mierze temp. dziś oólnie mam 37,2 a niżej 37,7 od tygodnia tak sie utrzymuje... nie wiem po co sie człowiek tak nakręca...  nic czekam dalej
|
Ale wysoka tempka!!! wow!!! ja nigdy takiej nie mam - 37 to max. A nie jesteś przeziębiona?
|
|
|