2013-02-05, 20:21
|
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez zlakobieta
Moje woski dzisiaj przyszły. Własnie wypróbowuje i musze Ci powiedzieć, że są NIEWIARYGODNIE intensywne po odpaleniu. Synowi zapalilam w pokoju przy zamknietych drzwiach, to pachnie w polowie mieszkania, a swój z salonu w pewnym momencie zgasiłam i juz od ponad godziny zapach sie utrzymuje. Ten krem truskawkowy jest po prostu boski  Kupiłam tez zapach puszystych ręczników i dziecięcego pudru. Faktycznie pachną tak, jak obiecują. Dobrze, że mam dwa kominki, to mogę dwa na raz wypróbowac, bo jestem strasznie niecierpliwa. Kupiłam 6, czy 7 zapachów na spółkę z koleżanką. Każdy rozetnę na pół, więc wyjdzie po 3zł 
(...)
Co Ty mówisz  Bardzo fajne są 
|
Owącham 
\
No sa.... takie nie do końca teges
Cytat:
Napisane przez bopp
Ja tylko na moment i to przez tel..
Co do pedzelkow to ja jestem zadowolona  tak jak pisalam moze profesjonalsta uznal by ze moze wlosie jest nie tak czy cos bo nie z dzika  ale ja jestem z nich zadowolona mega  zreszta za taka cene grzech nie sprobowac 
|
Dzieki 
Cytat:
Napisane przez alazkrainy
ooo Śniegusku jakie fajne pędzelki, ja mam jeden i nie używam  także się nie pokuszę o zakup
o dotarłam do pazurków, trochę te motylki mi sie zlewają i nie ciekawie wygląda, za to te białe malunki to takie delikatne, że mogły by być bez tych motylków
|
A to akurat planowane było, co by motyli się lekko zlały
Jasna sprawa 
Założyłam następną część. Przenosimy zabawki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post39063843
Instagram
|
|
|