Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 21:54   #692
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
dwa to ma półdupki i to na 100% dwa kolanka, dwie stópki....
no tak ...ale wczoraj na moim brzuchu wypietrzyły się 2 gule i to na górze brzucha - no nie wiem co to miało być bo czkawka była na samym dole ... z tżtem niedoszliśmy do żadnych wniosków ....
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Elena śliczne imię
ciekawe po co ta plastyka za rok.. czy nie trzyma moczu czy tylko wyglądowo jest nie tak
(my mamy psa elenę więc się nie odzywam )
a z tą plastyką to myślę ,że nie chodzi o nietrzymanie bo lekarz 1 dobę po zszyciu już ją poinformwał o tym zabiegu może o to ,że nacięta-niezszyta nie zrośnie sie tak jak powinna i będzie "tam " szersza???? no ja tak to zrozumiałam ...ale nie pogłębialam tematu ....
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Po dziecko czy sama też korzystasz?
Ja się wybieram z Guciem - ale będę atrakcją basenu - normalnie oceanarium się zrobi z takim wielorybem
ja odbieram ninkę z przedszkola i zawożę na basen ona sama pływa,w tym czasie po kubę do szkoły i na basen bo jego grupa wchodzi zaraz po niej ....
ja chodzę osobno bez nich -bo oni mają doskonalenie pływania....
Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, się podbudowałam bo już czuję jak wieloryb a młoda zawsze miała pysie nawet jak się do 3 centyla niebezpiecznie zbliżała, teraz to się na czekoladowych różnościach upasła ale i tak waży ciut ponad 12kg, szału nie ma.
córcia wygląda normalnie -szczupło ,nazywając ją pyzunią miałam na myśli pełne policzki tzw"pulojdki" a nie całokształt...... śliczna jest i tyle !
Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
właśnie zjadam kolację i wpadłam prosić Was o kciuki.. jutro moja glukoza!

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
a i miałam dodac że tekst Nestelle o orgazmach Muchy poprawił mi humor na reszte dnia w pracy
...do usług...
boshe dopiero teraz zauważyłam ,że w tym tekście o musze i jej sexie słowo na "ch" jest calutkie - myślałam,że jak napiszę taki wulgaryzm to to się wyczachuje a tu chujowo można pisać na legalu.....

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Idę na "Leona Zawodowca" i na lody czekoladowe (Nestelle, przez Ciebie mój mąż wczoraj po 20 leciał do Lidla, bo musiałam natychmiast zjeść lody czekoladowe i tylko z Lidla).
przeproś Go ode mnie i poproś aby kupił i dla mnie - ja już nic nie mam ........

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2013-02-05 o 21:53
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując