2013-02-05, 21:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
Napisane przez Sorceresss
dwa to ma półdupki  i to na 100%  dwa kolanka, dwie stópki....
|
no tak ...ale wczoraj na moim brzuchu wypietrzyły się 2 gule i to na górze brzucha - no nie wiem co to miało być bo czkawka była na samym dole ... z tżtem niedoszliśmy do żadnych wniosków ....
Cytat:
Napisane przez Luna0
Elena śliczne imię 
ciekawe po co ta plastyka za rok.. czy nie trzyma moczu czy tylko wyglądowo jest nie tak 
|
(my mamy psa elenę więc się nie odzywam )
a z tą plastyką to myślę ,że nie chodzi o nietrzymanie bo lekarz 1 dobę po zszyciu już ją poinformwał o tym zabiegu może o to ,że nacięta-niezszyta nie zrośnie sie tak jak powinna i będzie "tam " szersza???? no ja tak to zrozumiałam ...ale nie pogłębialam tematu ....
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Po dziecko czy sama też korzystasz?
Ja się wybieram z Guciem - ale będę atrakcją basenu - normalnie oceanarium się zrobi z takim wielorybem 
|
ja odbieram ninkę z przedszkola i zawożę na basen ona sama pływa,w tym czasie po kubę do szkoły i na basen bo jego grupa wchodzi zaraz po niej ....
ja chodzę osobno bez nich -bo oni mają doskonalenie pływania....
Cytat:
Napisane przez trolla2405
Dzięki dziewczyny, się podbudowałam bo już czuję jak wieloryb  a młoda zawsze miała pysie nawet jak się do 3 centyla niebezpiecznie zbliżała, teraz to się na czekoladowych różnościach upasła ale i tak waży ciut ponad 12kg, szału nie ma.
|
córcia wygląda normalnie -szczupło ,nazywając ją pyzunią miałam na myśli pełne policzki tzw"pulojdki" a nie całokształt...... śliczna jest i tyle !
Cytat:
Napisane przez jolanT
właśnie zjadam kolację i wpadłam prosić Was o kciuki.. jutro moja glukoza!
|

Cytat:
Napisane przez despa
a i miałam dodac że tekst Nestelle o orgazmach Muchy poprawił mi humor na reszte dnia w pracy
|
...do usług... 
boshe dopiero teraz zauważyłam ,że w tym tekście o musze i jej sexie słowo na "ch" jest calutkie - myślałam,że jak napiszę taki wulgaryzm to to się wyczachuje a tu chujowo można pisać na legalu.....
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------
Cytat:
Napisane przez corka_rosy
Idę na "Leona Zawodowca" i na lody czekoladowe (Nestelle, przez Ciebie mój mąż wczoraj po 20 leciał do Lidla, bo musiałam natychmiast zjeść lody czekoladowe i tylko z Lidla).
|
przeproś Go ode mnie i poproś aby kupił i dla mnie - ja już nic nie mam ........
Czas edycji: 2013-02-05 o 21:53
|
|
|