Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 21:04   #4328
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Przeleciałam na szybko!

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Byłyśmy dzisiaj z koleżanką mierzyć te suknie - śmiesznie było

Wrzucam Wam jedną w której się bardzo dobrze czułam, tylko bym wyrzuciła te pióra z gorsetu i na coś innego zamieniła
I jedna, której całkowicie nie planowałam mierzyć bo była taka długa i prosta, ale też mi się podobała bardzo
Ogólnie dało mi to tyle, że wiem w czym mi będzie dobrze i wiem, że NA PEWNO nie będę miała śnieżnobiałej sukni, bo nie jest mi w tym odcieniu dobrze. Pasuje mi ecru, albo taka lekko przełamana biel
ja tych piór nawet nie zauważyłam Nati świetnie wyglądasz w takim stylu jak ta pierwsza suknia. Pasuje do Twojej figury, bo do tej drugiej jesteś za drobniutka musisz mieć szeroką kieckę

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Jak najszybciej idź do ginekologa, nie ma co zwlekać. Novynette a Ty? te objawy mnie wykańczają szczerze mówiąc nieraz jest ok, ale to naprawdę tylko nieraz... chociaż wpływ na to mają też na pewno nerwy, sprzeczki i brak wolnej chaty
Kochana a nie możecie sobie gdzieś pojechać w weekend na jedną noc? Wtedy na pewno będzie baardzo miło

A co do wstrzemięźliwości przed ślubem to uważam, że będziemy tak zajęci przygotowaniami do ślubu że pewnie i tak nie będzie czasu na seks przez ostatnie kilka dni przed ślubem wystarczy

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to co Ty i czuję się tak samo jak Ty! Codziennie patrzę w lustro i zadaję sobie pytanie, co będzie z moimi włosami w ten dzień ?
przepraszam, że to mówię, ale cieszę się, że jest też ktoś w takiej sytuacji i jest w stanie zrozumieć co ja czuję wiem, że popadam w jakąś manię, bo ciągle się tym zamartwiam

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
U mnie identycznie Jeszcze mam takie włosy, które po związaniu wyglądaja ok, a po jakimś czasie robi mi się jakiś koszmar na głowie, zbijają sie jakby w pasemka zebrane w kucyk, a pomiędzy nimi widać skórę
ja za to raczej w ogóle nie spinam włosów, bo mi wisi tylko taki jeden cieniutki strączek

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja bym powiedziała, że masz ładne włosy Nie widać by było ich tak mało.
Dziękuję Kate...tylko wiesz, ja dodaję takie zdjęcia, gdzie tego problemu nie widać, nie widziałaś moich włosów od góry

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora