2013-02-05, 21:04
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Przeleciałam na szybko!
Cytat:
Napisane przez Nati_kk
Byłyśmy dzisiaj z koleżanką mierzyć te suknie - śmiesznie było
Wrzucam Wam jedną w której się bardzo dobrze czułam, tylko bym wyrzuciła te pióra z gorsetu i na coś innego zamieniła 
I jedna, której całkowicie nie planowałam mierzyć bo była taka długa i prosta, ale też mi się podobała bardzo 
Ogólnie dało mi to tyle, że wiem w czym mi będzie dobrze i wiem, że NA PEWNO nie będę miała śnieżnobiałej sukni, bo nie jest mi w tym odcieniu dobrze. Pasuje mi ecru, albo taka lekko przełamana biel 
|
ja tych piór nawet nie zauważyłam Nati świetnie wyglądasz w takim stylu jak ta pierwsza suknia. Pasuje do Twojej figury, bo do tej drugiej jesteś za drobniutka musisz mieć szeroką kieckę 
Cytat:
Napisane przez Waniliova
Jak najszybciej idź do ginekologa, nie ma co zwlekać. Novynette a Ty?  te objawy mnie wykańczają szczerze mówiąc  nieraz jest ok, ale to naprawdę tylko nieraz... chociaż wpływ na to mają też na pewno nerwy, sprzeczki i brak wolnej chaty 
|
Kochana a nie możecie sobie gdzieś pojechać w weekend na jedną noc? Wtedy na pewno będzie baardzo miło 
A co do wstrzemięźliwości przed ślubem to uważam, że będziemy tak zajęci przygotowaniami do ślubu że pewnie i tak nie będzie czasu na seks przez ostatnie kilka dni przed ślubem wystarczy 
Cytat:
Napisane przez dodaja
Mam dokładnie to co Ty i czuję się tak samo jak Ty! Codziennie patrzę w lustro i zadaję sobie pytanie, co będzie z moimi włosami w ten dzień ? 
|
przepraszam, że to mówię, ale cieszę się, że jest też ktoś w takiej sytuacji i jest w stanie zrozumieć co ja czuję wiem, że popadam w jakąś manię, bo ciągle się tym zamartwiam 
Cytat:
Napisane przez tajik girl
U mnie identycznie  Jeszcze mam takie włosy, które po związaniu wyglądaja ok, a po jakimś czasie robi mi się jakiś koszmar na głowie, zbijają sie jakby w pasemka zebrane w kucyk, a pomiędzy nimi widać skórę 
|
ja za to raczej w ogóle nie spinam włosów, bo mi wisi tylko taki jeden cieniutki strączek 
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Ja bym powiedziała, że masz ładne włosy  Nie widać by było ich tak mało.
|
Dziękuję Kate...tylko wiesz, ja dodaję takie zdjęcia, gdzie tego problemu nie widać, nie widziałaś moich włosów od góry
- Loesje
|
|
|