Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-02-05, 21:50   #4630
201605090958
Konto usunięte

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez olaja666 Pokaż wiadomość
i jeszcze jedno moje pytanie, poczytałam trochę o retinoidach i wszędzie jest uwaga o stosowaniu bardzo wysokich filtrow SPF 50 np i że trzeba ich nakładać jednorazowo ok 1,8 ml w kilku etapach. Ja szczerze mówiąc rano nie bardzo mam czas na czekanie az kolejne warstwy się wchłoną. jak sobie z tym radzić? czy tak wysokie filtry są na prawdę niezbędne, czy niższy faktor też by wystarczył, jeśli moja cera nie ma alabastrowej barwy?
No i niestety też nie mam nieograniczonych środków na kosmetyki, więc na niektóre, te z wyzszej półki niestety nie będę mogła sobie pozwolić .
Niestety filtry są konieczne, a w zwiazku z tym zmiana czesci kolorowki,zeby ne destabilizowac filtra. Nie wiaze sie to z nbarwa cery, ale z ostrym scienieniem skory podczas kuracji-taka bezbronna skora lapie slońce, a uwierz mi latwiej stosowac filtry niz leczyc sie z przebarwien. Łatwo jest zaaplikowac foltr-rano tonik i krem-mycie zebow filtr pierwsza porcja-sniadanie-druga porcja-scielenie lozka 3 porcja i po posprzataniu po sniadaniu spokojnie makijaz lub tylko zmatowienie i makijaz w pracy.
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując